Van itt skinhead? Ha igen, tudna mesélni az életszemléletükről, öltözködésükről, zenei ízlésükről és politikai véleményeikről?
Kezdjük az egyszerűbbekkel:
-zene: nemzetirock, Oi!, de élvezünk szinte bármit, ami minőségi és jól lehet rá pogózni
-öltözködés: (föntről lefelé)
-hajviselet: férfiaknál kopasz vagy néhány mm, nőknél számomra bonyolult, tehát azt nem tudom leírni, bocs
-fölső: a klasszikus az ing(eredetileg Ben Sherman), de egyre gyakoribb az egyszerű fekete, vagy sötét alapon jelképek(Blood & Honour; Totenkopf; Turul; Magyarország[az igazi, nem ez a csonka] stb.), ezek fölött Bomberdzseki a hivatalos, de szinte bármi előfordulhat
-nadrág: farmer, eredetileg világos, kemény szárú, a szára fölhajtva a a bakancs fölé, esetleg nadrágtartóval
-lábbeli: acélbetétes bakancs, meggypiros fekete fűzővel vagy fekete fehér fűzővel
-politika: sokféle irányban vannak magukat skinheadnek beállító emberek, tehát sok a politikai nézet is, vannak az antirasszista, antiskinhead SHARP-ok(Skinheads Against Racial Prejudacatins); redsiknek: komcsik; bonehead(még ők vannak a legközelebb az igazi skinheadhez): náci; de alapvetően jobb oldaliak, és mindig a hazájukat támogatják, és bevándorló ellenesek, de amíg otthon maradnak a saját országukban, addig nincs bajuk senkivel függetlenül a bőrszínétől, kivéve a zsidókat, mivel a világ felvásárlásáért és bábként rángatásáért csak vérrel fizethetnek.
-életszemlélet: ezzel nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz, de ha ki tudod fejteni kicsit pontosabban, akkor örömmel leírom
Köszönöm a válaszokat, ti speciel melyik "fajta" skinekhez tartoztok politikai téren?
életszemlélet alatt azt értem, mint hogy az emóknak pl: "minden szar" a punkok élvezik az adott pillanatot, meg ilyenek...
és a lányoknál a haj az nem feltétlenül nagyon rövid nem?
Köszönöm, hogy pontosítottad az életszemléletet, tehát itt a válaszom rá:
-az igazi skinheadnek a gondolkodásmódja a hazája köré összpontosul, és ellene van mindennek, ami annak árt(hat)
Valamint a további "extra kérdések":
-szélső jobboldali vagyok, Hungarista, amennyiben választani kell pártot, akkor két lehetőség: hozzák vissza az NYKP-t, vagy az az aktuális jobboldali párt, amely a legközelebb ál hozám
-nem, nem föltétlenül rövid, valójában nem nagyon veszik figyelembe ezen a téren a klasszikust, ami ilyen: [link]
-Egészséges Fejbőr, Romantikus Erőszak, Kárpátia, Vendetta, Titkolt Ellenállás, Vádló Bitófák, Vér Kötelez stb.; náci skinek: Archívum, Divízió 88
Köszönöm mindkettőtöknek.
MagyarPéter akkor te inkább Bonehead vagy nem?
Tudnátok írni kort is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!