Tél elején lettem NS skinhead (nem divatból! ) mit viseljek nyáron? Olyanra gondolok amin látszik hogy mit képviselek
Figyelt kérdés
eddig fekete fehér(urban) terepnadrágot 10 soros bakancsot full fekete vagy fehér piros pólót és ha hidegebb volt bombert vettem fel. igy nyáron a hosszú nadrág meg a bakancs nem fog véletlenül gondot okozni? ilyenkor mit vesznek föl a skinek?2015. máj. 18. 11:12
1/13 anonim válasza:
vedd fel ugyanazt.
"A hideg elleni harc tulajdonkeppen csak belso tartas kerdese"
Gondolom ervenyes ez a meleg elleni harcra is.
Legalabb latni fogja mindenki messzirol mennyi eszed van.
2/13 anonim válasza:
egyedül vagy skinhead?
Nincs valami bandátok? :) (Nem tudom, hogy működik ez.)
Hord azt, amit a többiek.
De nekem ezentúl gyanús lesz, aki nyáron is bakancsban van :D
3/13 A kérdező kommentje:
egyedül :) van egy skinhead barátom de ő a barátnője munkája stb. miatt nem hord ilyet inkánn
2015. máj. 18. 11:50
4/13 A kérdező kommentje:
inkább*
2015. máj. 18. 11:50
5/13 anonim válasza:
Szóval te mégis csak divatskinhead vagy, a barátod pedig hobby-skinhead. Értjük. Nyugi, idővel majd kinövitek mindketten.
6/13 A kérdező kommentje:
nem érted :) nem vagyok divatból csinálom. nem érdekel mit gondolsz én csak válaszra várok ne offolj
2015. máj. 18. 12:14
7/13 A kérdező kommentje:
nem divatból csinálom*
2015. máj. 18. 12:14
8/13 anonim válasza:
A hosszúnadrág, bakancs kibírható nyáron is, sokan járnak abban.
9/13 anonim válasza:
Ha nem divatból vagy az, aminek vallod magad, akkor mindegy, milyen az öltözéked. Amennyiben -ahogy írod- egyedül vagy, nem vagy banda-tag, ugyan kinek akarod elveidet(?) öltözeteddel fitogtatni?
10/13 anonim válasza:
Ismertem egy csajt (bár ő inkább rocker volt), aki nyáron is bakancsban mászkált.
Amúgy meg ha nem divatból vagy sh, akkor gondold át, hogy miért. Ha rájössz, a választ is tudni fogod a kérdésedre.
"ilyenkor mit vesznek föl a skinek?"
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy tartozni akarsz valahova, ami bizony egyfajta divat, vagy legalábbis egy teljesen más jellegű pszichés igény kivetülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!