Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tél elején lettem NS skinhead...

Tél elején lettem NS skinhead (nem divatból! ) mit viseljek nyáron? Olyanra gondolok amin látszik hogy mit képviselek

Figyelt kérdés
eddig fekete fehér(urban) terepnadrágot 10 soros bakancsot full fekete vagy fehér piros pólót és ha hidegebb volt bombert vettem fel. igy nyáron a hosszú nadrág meg a bakancs nem fog véletlenül gondot okozni? ilyenkor mit vesznek föl a skinek?

2015. máj. 18. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én ugyan punk vagyok, de nyáron is bakancsban mászkálok. nem meleg, és nem büdösödik a lábam, mielőtt valaki elkezdené :D

szerintem terepmintás, vagy bármilyen térdgatyát hordhatsz bakanccsal, de hosszúgatyát is. nyáron is ilyesmikben látom a skineket :D

2015. máj. 19. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

A punkok a neten adnak oltozkodesi tanacsokat a skinheadeknek.

A vilag megerett a pusztulasra.

2015. máj. 19. 11:27
 13/13 Kései Sirató ***** válasza:
Vigyázz, begombásodik a lábad!
2015. máj. 19. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!