Aramnd kérdése:
Hogyan lehetek tagja egy skinhead közösségnek?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el kimutatni az öltözködésemen,hogy skinhead vagyok.De ideológiailag mindig is az voltam.És szeretnék egy ilyen közösségben mozogni.Debrecenben aránylag tudom hol vannak a skinheadek,de szeretnék hozzájuk beilleszkedni.És nem nagyon tudom hogy hogyan kezdjem.2015. febr. 15. 18:31
1/7 anonim válasza:
Írd le légyszi, hogy szerinted mi a skinhead, mert ezzel nagyon sokan nincsenek tisztában.
2/7 anonim válasza:
oi skinhead akarsz lenni vagy rasszista ns skinghead?
3/7 anonim válasza:
Bírom,amikor ilyen wiki fos által tájékozódott tudálékosak,oktatnának minket !
Kitartás !
4/7 RASH39 válasza:
Kitartással olyan helyen köszönjél ahol az a kérdés,hogy lehet tagja egy bonhead közösségnek te nyilas tahó!
5/7 anonim válasza:
Ott köszön Kitartással ahol akar
6/7 anonim válasza:
Egy 2-3 év múlva tagadni fogod a múltadat és szégyellni is fogok tetteidet.
7/7 RASH39 válasza:
2-3 év múlva fel is kötöd magad!Kitartással a hungaristák köszönnek és a boneheadek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!