Hány éves kortól érdemes Skinhead-nek lenni?
Figyelt kérdés
14/F a kérdés teljesen komoloy. komoly válaszokat várok.2014. febr. 11. 18:16
1/10 rajcziz válasza:
Minél hamarabb, hogy minél hamarabb kiábrándulj az egészből.
2/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Szerintem járnotok kellene, közel azonos az értelmi szintetek.
3/10 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve: közvetlen a pacifista után és közvetlenül a humanista előtt.
4/10 anonim válasza:
Ez mekkora hülye kérdés már. Az egy dolog, hogy nem bírom a skinhead-eket, de amikor ilyen fiatal voltam, nem nagyon fogalmazódtak bennem ilyen kérdések, én egy másik "klubhoz" tartoztam, de azon nem gondolkodtam, hogy most már megfelel-e a korom ahhoz, hogy oda csatlakozzak, odamentem, felvettem a szokásos cuccot, ruhát ami oda kellett, befogadtak, kell ennél több?
5/10 anonim válasza:
Nem érdemes skinheadnek lenni. Érdemes viszont jól tanulni. Mi szeretnél lenni? Mi a kedvenc tárgyad?
6/10 anonim válasza:
Kábé 70 éves kortól. Kábé addigra hullik majd ki az összes hajad, úgyhogy ha akarsz ha nem, skinhead leszel.
7/10 anonim válasza:
Kedves Kerdezo, miert akarsz skinehad lenni? A kerdes komoly, komolyan valaszolj.
8/10 anonim válasza:
nem törődj a hülye komentekkel. a skinhead nem korhoz kötött. de érdemes addig várni amikor már ki tudsz állni magadért.
9/10 anonim válasza:
Leginkább attól a kortól, amikortól fogod tudni miért harcolsz, mi mellett állsz ki...Én személy szerint nem szeretem ezeket a 13-15 éves divat NS Skinhead fogpiszkáló alkatú legényeket akik kapnak egy pofont és ájultan esnek össze...Mindezektől elvonatkoztatva: Miért akarsz skinhead lenni? Mi az amit képviselni akarsz ezzel? Milyen célért akarsz harcolni az életedben? Képes lennél arra, hogy bárhol, bármilyen helyzetben meg tudd védeni a barátaid ha kell?
Ne azért légy NS Skinhead, mert az divat mostanában...
10/10 Bőrfej válasza:
Én 13 évey korom óta bonehead vagyok, de az eszme a fontos haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!