Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Skinhead-nek vallhatom magam?

Skinhead-nek vallhatom magam?

Figyelt kérdés

Hello!

Ha én azt mondom, hogy skinhead vagyok annak muszáj magábafoglalnia azt, hogy bombert, acélbetétest kell hordanom és kopasznak kell lennem? Én úgy gondolom, hogy ez nem csak a "divaton" múlik hanem leginkább az érzésen...

(A leszóló, megvető válaszokat nem kérem)

Köszi az értelmes és elfogadható válaszokat :)

2014. febr. 10. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Skinhead-nek vallhatod magad, de mivel ehhez a csoporthoz kötődnek bizonyos külső jegyek is, azt hiszem érdemesebb ezeket is viselni, ha ide akarsz tartozni. Nekem volt több skinhead ismerősöm, aki nem hordott semmi extrát magán.
2014. febr. 10. 00:21
 2/13 anonim ***** válasza:
1) Mitől érzed magad skinheadnek? 2) Mivel a skinhead nem egy vallás, hanem egy életstílus, ezért eléggé nyilvánvaló, hogy a megjelenésednek is tükrözni kell. A skinek elsősorban az öltözködésüktől meg a viselkedésüktől lesznek skinek, nem az érzéseiktől.
2014. febr. 10. 00:22
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Te még bőven pelusba csináltál, amikor kiment a divatból. :) Utálod a cigányokat, mert elvernek, utálod a zsidókat, mert úgy hallottad, hogy azt is kell, meg a bevándorlókat, meg úgy mindent, és most skinhead akarsz lenni, hogy valamivel lázadhass. Tudom, hogy még nem érted, de az szélsőjobbos erőlködésnél nincs viccesebb.

Egyébként külsőségek nélkül nem leszel skinhead. Jó lenne, ha olvasnál róla egy kicsit, kik is voltak a skinheadek, és mi közük a rasztákhoz. Meg fogsz lepődni. :)

2014. febr. 10. 14:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Van bakancsom de még bombert nem tudtam szerezni :/ a hajamrol annyit hogy rovid de nem tarkopasz... 1) nem azert utalom a ciganyokat mert megvernek (ugyanis meg nem volt ra pelda..) hanem azert amit tesznek... Akar az orszaggal akar a hetkoznapi emberrel azert mert o cigany leparasztozhat egy olyan tisztes magyar allampolgart aki meg csunyan se nezett ra. A zsidok szintén..a bevandorlokrol meg annyit hogy nem lehet kimenni toluk a varosba mar keso delutan sem... Kell az valakinek hogy megkeseljek, megeroszakoljak? Volt ra pelda hogy egy 15eves lanyt eroszakoltak meg itt nemis olyan reg. Aki erzett hasonlot az tidja milyen rossz mikor azt varod hogy edesanyad hazaerjen vegre es be legyen semmi baja. Bocsi az ekezet nelkuli irasert (telefonrol irtam).
2014. febr. 10. 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Kiscsillag, ha neked a cigányokkal meg a zsidókkal van bajod, akkor te nem skinhead vagy, hanem neonáci. :) Eszméletlen nagy a különbség. Egyébként 98-ban születtél? Ez az egyik kérdésem... a másik pedig... te valaminek vallod magad, de nem vállalod fel, tehát félsz, hogy agyonvernek érte? :) De jobb is, hogy nem hordasz fehér fűzős bakancsot, meg bombert, mert kib**ottul nevetséges, mikor a náci kisfiúk skinnek képzelik magukat, miközben fogalmuk sincs, mit is jelent. :)
2014. febr. 10. 20:01
 6/13 A kérdező kommentje:
kiscsillak... mondtam hogy az ilyen leszóló válaszokat nem kérem.. amúgy igen, 98-as vagyok.
2014. febr. 10. 20:33
 7/13 A kérdező kommentje:
bocsi... kiscsillag *
2014. febr. 10. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, azért abban tényleg van valami, hogy nem mered bevállalni, akkor mégis mitől lennél skinhead. Amúgy tőlem teljesen távol áll a téma, a hozzáállásod sem tetszik, én csak öltözködési tanácsot adtam. De ha olyan nagy náci szeretnél lenni, akkor vállald azt is, hogy összevernek a cigányok a fehér fűződ miatt. Vagy fogadd el, hogy nem vagy skinhead, csak egy szimpla jobbik szimpatizáns, ahhoz nem kell kopaszon járni, különben kényelmesebb megoldás és én inkább ezt választanám, mint a verést.
2014. febr. 10. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel sokkal idősebb vagyok nálad, és még mellé rettentően bután és gyerekesen viselkedsz, szerintem nyugodtan hívhatlak kiscsillagnak. :)
2014. febr. 11. 06:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Túl udvarias vagy egy skinhead-hez hasonlítva.
2014. febr. 11. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!