Csak szerintem van az, hogy a BVB és társai nagyon lebutítják a rock zenét?
Nincs ezzel gond. A népszerűségért sajnos kompromisszumokat kell kötni és olyan zenét kell csinálni, ami szélesebb körben is eladható. A fiatalok ezzel megismerik a rockzenét, felfigyelnek rá. Aztán, ha tényleg tetszik nekik akkor továbblépnek az igényesebb zenét játszó zenék felé, esetleg jó esetben megismerik a múlt nagyjait is. Ha meg nem, akkor sem számít, most ezt hallgatják és kész. veszítenivalója igazából senkinek sincs. Ez régen pontosan ugyan így működött.
Nem ismerem ugyan ezt a bandát, de azért nem gondolnám, hogy pl a Kárpátia és társai igényesebb zenét játszanának.
Ha annyira alantasnak tekintenéd őket nem tisztelnéd meg és nem emelnéd emberszámba őket a kérdéseddel , mindazonáltal van benne igazság , de azzal , hogy foglalkozol velük , csak őket népszerűsíted. Én se szeretem őket , de én nem is foglalkozok egyikkel se , nem találom szükségesnek.
A magyar felsoroltak közül a pokolgép kivételével már tényleg csak röhögni lehet:D Széljobber agymosás , akik még csak a nevüket sem adják az zörgésükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!