Lehet az ilyenen nevetni? (bőv. Lent)
Van egy gyerek nálunk a suliban. Ma utolsó óránk technika volt,kiment a tanár,erre elkezdtönk biológiáról beszélgetni az emberi szaporodószervrendszerről. Erre a gyerek elkezdi: "azt majd csak 8.ban fogjuk venni,amikor majd írunk a f@szról meg a p*náról". XD
Amikor az utolsó néhány szót mondta,akkor jött be a tanár. xD Persze hallott mindent,mi meg röhögtünk mint állat. XDXDXD A gyereknek meg tiszta vörös lett a feje. xD
Kérdem tőletek: Lehet az ilyenen nevetni? Szerintem igen.
Amilyen hülye a gyerek,olyan hülye az apja is. xD
Azt hiszem túl magas az IQ-m ehhez. Én nem értem a problémát.
Azon, amit a kissrác mondott nem nevetnék, számomra semmi értelmes poén nincs benne.
Iskolában sem nevettem soha az ilyen buta, fárasztó idétlen beszólásokon. De persze ha épp rosszkor jött be a tanár és valaki kellemetlen helyzetbe került akkor azért egy kisebb nevetést, mosolygást elengedtem.
Ezzel azt akarom mondani, hogy valószínűleg azért nevetett mindenki, mert a srác megszívta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!