Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Min szoktatok jót nevetni?

Min szoktatok jót nevetni?

Figyelt kérdés
Azt mondják a hahotaklubosok, hogy egészséges a nevetés. Csakhogy én nem bírom a kinevetést, meg ha a durvaságon kell nevetni, vagy ha a gyerek beleesik a pocsolyába a kandi műsorban.
2009. jún. 12. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenen nevetek ami jó humor. Persze a durva humor is humor és mellékelem hozzá az elképedésemet hogy hogy lehetnek ilyen gonoszok az emberek egymással, de nem bírom megállni mosoly nélkül.

Gyerekkorom óta van egy aranyos játékunk édesanyámmal. Én ugyanis gyerekként mindig mindenen nemvettem zavaromba. Így kijött az, hogy én azon is nevetek ha valaki felmutatja a kisujját. Na ilyenkor tudjuk mi a dörgés és kezdődik a kacaj. Igen ám de ilyenkor úgy tudunk röhögni azon hogy ki hogy nevet, hogy már szinte fáj.

2009. jún. 12. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Magyar stand up! (KAP, Bödőcs, Kőhalmi,Trabarna...)
2009. jún. 12. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátommal szoktam a legtöbbet nevetni. A 3/4-e a velelétemnek nevetéssel telik el. Egymáson nevetünk:)
2009. jún. 12. 20:08
 4/7 anonim válasza:
90%
sok mindenen..van itt is pár egészen jó kérdés...frappáns válaszokkal:))
2009. jún. 12. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Laár pour Laár

Best Uff Winetou!

2009. jún. 12. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezen szoktam leggyakrabban :D 2 éve ismerem már, de soha nem fogom megunni :D

[link]

Amúgy egy részről szomorú dolog, hogy vannak még ilyenek :D

2009. jún. 12. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Morbid poénokon. De ez ízlés kérdése.

Szellemes (de nem vérig sértő) beszólásokon.

Született feleségeken :D

Amin NEM szoktam:

hímsoviniszta poénokon (tehát amik a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákra építenek.. Ki nem állhatom pl. a Lujzás reklámot és a Szeszélyes évszakok öreg, megcsúnyult feleséget célzó poénjait)

2009. jún. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!