Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Templomban szabad nevetni?

Templomban szabad nevetni?

Figyelt kérdés
Akik járnak, kérem mondják el tapasztalataikat.
2011. febr. 1. 21:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
Szabad, de nem illik!
2011. febr. 1. 21:13
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha szabad, ha nem... a templomnak tagadhatatlanul van egy atmoszférája ami röhögésre késztet, pláne ha van társaságod. Örök törvény, hogy mindig akkor jön rád a könnycsorgós röhögőgörcs, amikor igazán nem kéne. Mise közepén, a legnagyobb csendben? Természetesen. Tudnék mesélni. :)
2011. febr. 1. 21:28
 3/21 anonim ***** válasza:
11%
Lehet, de csak csendben.
2011. febr. 1. 21:29
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Második,már amit írtál,attól elkezdtem röhögni:D
2011. febr. 1. 21:30
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
csak ha a vidám vasárnap szekta tagja vagy, akkor azonban kötelező is.
2011. febr. 1. 21:31
 6/21 anonim ***** válasza:
Nincs szabályba írva, de általában nem szoktak, mert elég komoly az egész, de persze ha társasággal vagytok, akkor velem volt h röhögtem de volt olyan is h rám jött a röhögőgörcs templomba, aztán köhögéssel álcáztam de szerintem nem sikerült xd
2011. febr. 1. 21:33
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
mást nem is nagyon lehet
2011. febr. 1. 21:36
 8/21 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon régen középiskolás koromban a piarista templomba jártunk vasárnaponként.Ott voltak a misén a kispap növendékek.Gondolhatjátok, hogy mennyire nevettük és nevetettetük Őket.Persze ez nem volt illő, de akkor még nagyon fiatalok voltunk.
2011. febr. 1. 21:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor pici voltam, olyan 7-8 éves, szüleimmel templomba mentünk, de nem misére, csak úgy megnézni. Öcsém elkezdett nevettetni és nem bírtam abbahagyni. Anyáék kiküldtek egyedül a templom elé (ez akkor nagyon nagy büntetés volt, egy kisgyereknek egyedül..). Emlékszem minden néni és bácsi aki jött, megkérdezte, hogy miért állok kint, én elmondtam, ők meg rosszallva, fejcsóválva bementek..
2011. febr. 1. 21:48
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

A férjem lelkész és nagyon jó poénokat szokott mondani, ha prédikál. Zavaró, hogy a gyülekezet nem mer nevetni... Bár az itteniek már fejlődnek...

Szerintem az a kérdés, min nevetsz. Alapvetően Istennek van humora, csak nem szennyes humor.

2011. febr. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!