Vannak-e még olyan települések, ahol nem él egy roma család sem?
Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű, várom a válaszokat. Konkrét helységnevekre vagyok kíváncsi.2010. márc. 1. 22:10
11/16 anonim válasza:
Erdőkürt, Ostoros.
Persze a szomszédos cigánylakta falvakból ugyanúgy jönnek lopni, gondolom ez máshol is így van.
12/16 anonim válasza:
A kérdezőnek üzenem???????????
Vendég?????
Mi tőzsgyökeres őslakosok vagyunk,ha mi nem lennénk,a sok magyar smasszer holdolgozna? Felkopna az álluk!!
Látjátok, az sem mindegy merről közelítjk meg a dolgokat.
13/16 anonim válasza:
Remélem ki is túrjátok. Akkor járulékos veszteségek nélkül lehet bombázni. Őslakos? Heh! 300 éve még sehol nem voltatok. Ha nem lennétek, nem is kellene több rendőr, mint ami most van.
14/16 anonim válasza:
Mátra alján falu szélén lakik egy cigány család,de azok is néha elhúznak innen aztán vissza jönnek,de szerencsére csak ez az egy család és több nemigen lesz.
16/16 anonim válasza:
Én írtam a Derenket, örülök, hogy leesett valakinek a tantusz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!