Kb 5 évvel ezelőtt a romák még mondhatni, hogyszegények voltak. Mostmeg már minden 4. -5. roma család gazdagabb mint a magyarok átlagosan. Hogy lehet ez?!
Csak a minap úgy elgondolkoztam ezen a dolgon... emlékszem mikor még általános iskolás voltam a romák jóval szegényebbek voltak, mint a magyarom... Középsuliba meg?!
Minden 4.-5. roma márkás cuccokban mászkál, ezüst karóra, gyorsasági motorral járnak suliba....és még sorolhatnám!
Szóval kb 1/4 része a romáknak gazdagabbak, mint a magyarok.
Hogy lehet ez?! Nem értem.
Legtöbbnek,viccen kivül mondom van egy nö aki kinnt àll az utszélén,vagy Bécsben,Zürichben....Ebböl van a pénz.Meg ugye adnak kölcsön kamatra a szomszédnak...500 forintos kamatokra gondolj.
A többi verziot én is kivàncsian olvasom majd.
Hát... Ez azért nem igaz, minden 2. cigány gazdagabb mint egy átlag magyar! :)
A pénzt meg egyszerűen a megélhetési gyermeknemzésből szerzik, ugye kisebbségi gyermek után jutalékokat kapnak, na már most ha van 4-5 gyerek az elég jó napi betevőt jelent! :)
Ez egy igen jó kérdés! A választ meg az államtól várd, hogy miért ad nekik olyan sok-sok pénzt.
Ezen kívül illegális üzletelésekből van sok pénzük. De mondom a többséget az állam adja nekik.
És ez egy sajnálatos dolog. Míg én kemény munkával, néha vért izzadok és úgy keresem meg a pénzt és azt jól beosztom.
És így tudok venni egy audit.
még ők a segély 10%-ból vesznek az ivadékuknak, aki nem törődve semmivel, mennek mint a hülyék...
Hát mégis miből? :) Kemény munkával keresik a kenyerüket. :p
Amúgy biztos van olyan roma család, ahol ez tényleg így van, és tisztességes úton jutott vagyonához. De van sok olyan roma család, ahol a tisztesség legkisebb szikrája sincs jelen...
Meg a faszt:D...lopnak, csalnak, hazudnak! Ismerek górékat több városban is, és ki van adva, hogy melyik ember hova menjen lopni és mit...
Résen kell lenni, ha a közelünkben laknak, mert kifigyelnek!
MIÉRT KELL LEPONTOZNI A KEDVES VÁLASZOLÓKAT ?!?! De ideges lettem...
Csak kiírták az igazságot! amit más fél kimondani !
Sajnos olyan világban élünk, hogy mindenki tudja az igazságot, mégsem tesznek ellene semmit -.-" Ennyi! A Magyar Nép soha nem fog összefogni, és a cigó ezt használja ki ... Nem veszitek észre? Lásd pl a mostani lepontozást. sokan leírták az igazságot, erre a többi ember lepontozza, mert nehogymár igaza legyen, nehogymár jobb legyen a statisztikája, ha nekem rossz, akkor legyen rossz a másiknak is! elven működik itt már minden sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!