Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire korrekt/nem korrekt?

Figyelt kérdés

A Vaterán vettem gyerekruhát, 1 forintról indult az aukció, és 1 forintért meg is nyertem.

Postadíjnak 725 forint volt feltüntetve ajánlott levélként.

Ennél többet nem is ért az a ruha, így nem ajánlottam fel az eladónak,hogy egyezünk meg egy normális összegben, ő pedig feladta sima levélként, szerencsére megérkezett, 200 forintot fizetett a postán.

Én megértem,hogy így érte meg neki, de ha valaki meghirdet 1 forintért valamit, az vállalja azt,hogy talán nem is kap érte többet.

Meg eleve ajánlottként is csak 525 forint lett volna a súly alapján, de ez megint más kérdés.

A csomagolás igényes volt, az eladó is gyors, nem panaszkodom, de azért ezt akkor sem tartom korrektnek.

2015. jún. 18. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Eltúlzod, de nagyon.
2015. jún. 18. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
1 forintos aukciókat én se értem, benne van, hogy nem annyit kap, amit végül ő elképzelt. A postaköltséget viszont mindig az eladó határozza meg. Szerintem az a 200 forint igazán nem sok. De hidd el olyan is van, hogy az eladó megad egy árat postaköltségnek, és az nem is fedezi a feladás díját. Meg hát a Vaterának is fizetni kell ugyebár. Azért 200 forinton nem kell fennakadni.
2015. jún. 18. 23:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Látom nem értitek...én 725 forintot fizettem ki, ő pedig 200-ért adta fel és így el is veszhetett volna a csomag.

Elvártam volna ha már eleve magasabb postadíjat tüntet fel, akkor legalább úgy küldje.

(A Vaterának emg nem fizet, mivel az 1 forintos díjból nem tudják levonni a 6%-os jutalékot...)

2015. jún. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!