Mi lenne korrekt ebben a helyzetben?
Valaki kedvel, mindig keres, de én nem kedvelem őt. Nincs vele baj, csak valahogy nem kedvelem. Hogyan mondjam meg neki úgy, hogy ne legyen túl bántó, hogy nem akarok vele kapcsolatot tartani? (én lány, ő fiú)
Nem akarok bunkónak tűnni, mert rendes, csak kicsit félek attól, hogy többet akar, és bár nem közeledett még úgy, azt veszem ki néha a szavaiból, hogy igen. De ha rosszul értelmezem, az égő. Meg sem akarom bántani, és szerintem nem lenne korrekt, hogy ha megkeres bármilyen úton, nem válaszolok neki, teljesen eltűnök, meg stb.
Légy őszinte hozzá, ez a legkorrektebb dolog.
Miket írt/mondott neked, amiből arra a következtetésre jutottál, hogy többet is szeretne?
testbeszéddel add a tudtára, hogy te nem szeretnél tőle semmit
ha nem esik le neki akkor úgyis egyre egyértelműbb célozgatásai lesznek és akkor már elmondhatod neki szépen, hogy részedről semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!