Történt 1 kis problem. Szerintetek mit lehet 1 ilyen helyzetben tenni?
Azt megértem :)
de tényleg az lesz a legjobb, ha megpróbálsz úgy tenni, mintha meg sem történt volna. Vannak helyzetek, amiket csak továbbrontani lehet, ez is olyan, ha elkezdenél magyarázkodni, csak még roszabb lenne. Ő egyébként biztosan nem vett túl komolyan, csak neked kínos. Relax =)
Biztos lehetsz benne, hogy egy közel 50 éves értelmes férfi egy mosollyal letudja az egészet, és kb 2 másodpercnél tovább nem érdekli, hogy mit csinálsz részegen.
Ezt kb úgy kezelheti, mint egy téves hívást...
Hogy mit lehet tenni? Tanulni a hibádból. :)
Én most nem értek veletek egyet. Azért nem, mert amíg nem tisztázza a helyzetet ez a leányzó, addig lehet, hogy a tanár nem vette komolyan ezt a hívást, de őt viszont zavarni fogja, és feszélyezve fogja érezni magát a férfi társaságában, mindig arra fog vigyázni, nehogy ez vagy az szerelme jelének tűnjön.
Szerintem helyesebb lenne valahogy elviccelve a helyzetet megemlíteni, hogy mondjuk "bocs a múltkori zavarásért, be voltam csiccsentve, ilyenkor mindig hülyeségeket beszélek".
Lehet, hogy butaság, de szerintem ettől meg lehetne könnyebbülni.
Vagy nem?
# 6 – Hát ez attól függ. Ha valaki ettől jobban érzi magát, akkor valóban nem ront a helyzeten tréfásan megemlíteni a dolgot, valószínűleg a tanár is hasonló stílusban fog reagálni.
De az sem ront a dolgon, ha nem mond semmit. Ezt már neki kell éreznie. A tanár úgysem fog problémát csinálni belőle.
Amúgy kérdező, felnőttként ezek a dolgok már teljesen másképp jönnek le, mint a kamaszoknak. Nyilván számodra ez most egy ultra-para égésnek tűnik, de a tanárod két másodperc alatt elfelejtette az ügyet, egyszerűen azért, mert:
1) Ő is volt fiatal
2) Nem te voltál az első kamasz, akit ilyen állapotban látott/hallott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!