Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kisvárosi barát segítségének...

Kisvárosi barát segítségének meghálálása korrekt lennék így?

Figyelt kérdés
egy 13 ezres vidéki kisvárosban élek, fiatal felnőttként szüleimmel van egy ismerősöm az utcából huszas évei közepén jár, én az elején akivel majd 10 éve ismerjük egymást átjárunk egymáshoz beszélgetni néha eljárkálni sokat segített már nekem. nemrég felvitt a megyeszékhelyre mert dolga volt, 40 km oda, mondtam pótolok a benzinbe mert végülis mégiscsak engem furikázott . ők kicsit alacsonyabb életszínvonalon élnek pl. nincs fürdőszobájuk régi vályogházban élnek (de a srác persze fizetéséből próbálja megteremteni magának amire vágyik azért is az autó) szóval alsóközéposztály szint mi egy picivel vagyunk talán jobb helyzetben de pl. nekünk meg van fürdőnk de nincs autónk szal kb. hasonló helyzet na és akkor elmentünk a Mekibe fizettem neki egy sajtburgert de persze ez még éreztem hogy nem igazán korrekt hogy engem is furikáz és arra gondoltam hogy most veszek alkatrészeket a géphez mert nagyfelújítást csinálok és őt kérem meg hogy szerelje össze mert ő jobban ért ilyen dolgokhoz és adok neki egy 500-1000 ft.-ot cserébe így már korrektnek érezhetem a dolgot? nem tudom érzitek-e megvan ez a oda-vissza segítés dolog
2013. nov. 20. 21:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!