Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jól érezted volna magad a...

Jól érezted volna magad a harmadosztály partiján a Titanicon?

Figyelt kérdés

erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=U50hqJS2ock&feature=related

így bulizott a harmadosztály, a legszegényebbek. mit gondolsz te jól tudtad volna érezni ilyen közegben magad (füst, tömeg, népzene, olcsó sör,) vagy sem? mert végülis ennek is megvolt a hangulata és lehet hogy még jobban is ki tudta magát az ember szórakozni

2010. febr. 28. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne romantikus filmekből indulj már ki...
2010. márc. 1. 00:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni ugyan bulizhattak, mert új volt a hajó, nem volt tele patkányokkal, szénporral, büdös füsttel. De nem valószínű, hogy ez lett volna a legfontosabb gondjuk. Szegény kivándorlók voltak, egy kis motyóval, sok kisgyerekkel, másnap kiszálltak volna Nem Yorkban, aztán a hatóságok bezárják őket a karanténba (hátha fertőző betegek). Az új életet gondjai fontosabbak lehettek a bulinál. Én inkább a másik film valóságában hiszek: amikor a gyerek Corleone megérkezik Amerikába.(Keresztapa 1).

Egyébként gazdagék között a legemberségesebb a híres Mrs. Brown volt, aki szegénysorból lett milliárdos, de a mentésben és mindvégig emberként viselkedett. Nő volt és sokkal bátrabb, mint a gyáva milliárdos senki férfiak. Az ő emlékét a filmben is megidézték. Minden tiszteletem az ilyen asszonyoké.

2010. márc. 1. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, minden második hónapban dettó ugyanezt csinálom a barátaimmal magyar népzenére a táncházban.:)
2010. márc. 2. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Én inkább az első osztályén, nekem nagyon bejön az a közeg.
2012. máj. 18. 01:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"semmiképpen sem akarnék résztvenni a gazdagok és újgazdagok szánalmas kis "életében"..merthogy élet az? mit tudtak ők szerinted az életről?"

Nem, te mit tudsz az életről?

"és egyébként meg most egyetemistaként szűk kis életteremet van hogy én is patkányokkal osztom meg, estéinket egy füstös kiskocsmában töltjük, ahol olcsó sört iszunk, a sarokban pedig valaki egy gitárt penget.."

Ja, hogy szerinted ez az élet? Ne nevetess. Utazni, kiállításokra, színházba, balettelőadásokra járni, tartalmasan, de kedved szerint bármit megtenni, más népek kultúráját személyesen, nem filmekből és könyvekből megismerni, EZ az élet. És addig, amíg nem mozdultál ki a kis, olcsó világodból, addig nem jelentheted ki, hogy a gazdagok élete üres. Persze te nem éreznéd jól magad közöttük, mert rohadtul feszengenél, mivel fogalmad sincs a legtöbb illemszabályról, csak néznél egy normálisabb étteremben, hogy mi a csodának van annyi pohár és evőeszköz az asztalon...

És hogy a kérdésre is válaszoljak: nem, nem éreztem volna jól magam a harmadosztály "partiján" egy percig sem. Füst, tömeg, népzene, olcsó sör, ittas, közönséges emberek- ezek a dolgok pont taszítanak.

2012. máj. 18. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Látható, hogy marha jó a hangulat, nyilván átragadt volna rám is.
2012. máj. 18. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!