Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jól érezted volna magad a...

Jól érezted volna magad a harmadosztály partiján a Titanicon?

Figyelt kérdés

erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=U50hqJS2ock&feature=related

így bulizott a harmadosztály, a legszegényebbek. mit gondolsz te jól tudtad volna érezni ilyen közegben magad (füst, tömeg, népzene, olcsó sör,) vagy sem? mert végülis ennek is megvolt a hangulata és lehet hogy még jobban is ki tudta magát az ember szórakozni

2010. febr. 28. 19:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Te a Hollywoodd által elképzelt Titanic filmre gondolsz vagy a valóságra? Láttam tavaly a Millenárison a kiállítást, az akkori korhoz képest is modern emeletes ágyakon aludtak, de a hely szűk és kényelmetlen volt. Amikor pedig az esztelen rohanás (verseny a Kékszalagért, a White Star Line cég új hajója ér a leggyorsabban Amerikába) miatt nekimentek a jéghegynek, akkor a III. osztályt halálra ítélték! Nem volt elegendő mentőcsónak, az I. és II. osztályt mentették, a III. osztályon utazó KIVÁNDORLÓK (nem szórakozásból utaztak) asszonyai és gyermekei csaknem mind meghaltak. És hogy nyilatkoztak róluk?! Gyáva olaszok, írek és más efféle népség (nagy angolszász gőggel). A tragédia után a milliárdosok odaveszett kutyái fontosabbak voltak az akkori BULVÁRSAJTÓ számára. Olvasd el a Lord könyvét a Titanic pusztulásáról.
2010. febr. 28. 19:41
 2/16 anonim ***** válasza:
2010. febr. 28. 19:44
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, de nem ezt kérdeztem. így, akkori megvalósításban önmagadként...
2010. febr. 28. 19:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem! Nem akartam volna "helyehujázni a fedélközben".
2010. febr. 28. 20:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
na nekem már a füst betette volna a kaput...Meg tömegiszonyom van mellesleg,szóval fedélközi szórakozás kilőve.
2010. febr. 28. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdést tettél fel! Én vagy 5ször láttam azt a filmet. Igen én(idős,főiskolát végzett nő)jól éreztem volna magam ott. Őszinteség, felszabadultság, vidám zene, önfeledt ugrándozás. Szeretem az ilyesmit. Meg magát a merészséget, hogy valakinek van bátorsága a felsőbb körökből....
2010. febr. 28. 20:41
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon jól éreztem volna magam, igen..

Ha lehetőséget kaptam volna a választásra, akkor is a harmadosztályt választottam volna,és egy percig sem gondolkodtam volna a válaszon..

hogy miért?

talán azért, mert sokkal emberibb, sokkal valóságosabb az az életforma, az a szemlélet amit ők képviselnek..füst, olcsó sor, népzene,félhomály hihetetlen hangulata lehet, kit érdekel hogy kényelmetlen az ágy,meg hogy van 1-2 patkány, felőlem aztán legyenek..

semmiképpen sem akarnék résztvenni a gazdagok és újgazdagok szánalmas kis "életében"..merthogy élet az? mit tudtak ők szerinted az életről? semmit..a legnagyobb problémájuk az volt, hogy a nap fénypontjára, a vacsorára éppen melyik vadiúj ruhájukat és kalapjukat húzzák fel, milyen kaviárt egyenek, milyen pezsgőt igyanak kristálypohárból, és az az ostoba csacsogás..hát köszönöm de ebből nem kérek, számomra sem ezek a legfontosabbak..

persze most mondhatnánk hogy azért nem mert én sem engedhetném meg magamban, tényleg nem,de ha megengedhetném akkor sem kellene az az élet..

és egyébként meg most egyetemistaként szűk kis életteremet van hogy én is patkányokkal osztom meg, estéinket egy füstös kiskocsmában töltjük, ahol olcsó sört iszunk, a sarokban pedig valaki egy gitárt penget..hát én azt mondom ezt az érzést át kell élni, mert hihetetlen,és nem bánom hogy jelenleg nekem csak ennyi jut,mert nekem nem is kéne más..

2010. febr. 28. 20:58
 8/16 anonim ***** válasza:
ja és 19/N voltam
2010. febr. 28. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
hát tudod azt az életet is meg lehet szeretni.Azért mert te így gondolod,még a gazdagok is ép eszű emberek....És tudod mit???Szerintem sok ember irigyli azokat akiknek az a legnagyobb bajuk hogy nem tudják Chanel vagy Diior ruhát vegyenek fel.NEm pedig az hogy hogyan fizessék ki a számlákat,és még kaját is vegyenek.....Persze egyetemistaként még más a szemlélet.
2010. febr. 28. 21:56
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

Persze igazad van Kedves utolsó:)

nem akartam én leszólni senkit,főleg nem megbántani,el tudom fogadni azokat az embereket is, akik jobban élnek és tényleg csak ennyi a problémájuk,nem sajnálom én tőlük,ha boldogok így akkor minden oké:)

de ez a másik élet sem olyan rossz,sőt én tudom élvezni és szeretni..

szép estét nektek!

2010. febr. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!