Jól érezted volna magad a harmadosztály partiján a Titanicon?
erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=U50hqJS2ock&feature=related
így bulizott a harmadosztály, a legszegényebbek. mit gondolsz te jól tudtad volna érezni ilyen közegben magad (füst, tömeg, népzene, olcsó sör,) vagy sem? mert végülis ennek is megvolt a hangulata és lehet hogy még jobban is ki tudta magát az ember szórakozni
Nagyon jól éreztem volna magam, igen..
Ha lehetőséget kaptam volna a választásra, akkor is a harmadosztályt választottam volna,és egy percig sem gondolkodtam volna a válaszon..
hogy miért?
talán azért, mert sokkal emberibb, sokkal valóságosabb az az életforma, az a szemlélet amit ők képviselnek..füst, olcsó sor, népzene,félhomály hihetetlen hangulata lehet, kit érdekel hogy kényelmetlen az ágy,meg hogy van 1-2 patkány, felőlem aztán legyenek..
semmiképpen sem akarnék résztvenni a gazdagok és újgazdagok szánalmas kis "életében"..merthogy élet az? mit tudtak ők szerinted az életről? semmit..a legnagyobb problémájuk az volt, hogy a nap fénypontjára, a vacsorára éppen melyik vadiúj ruhájukat és kalapjukat húzzák fel, milyen kaviárt egyenek, milyen pezsgőt igyanak kristálypohárból, és az az ostoba csacsogás..hát köszönöm de ebből nem kérek, számomra sem ezek a legfontosabbak..
persze most mondhatnánk hogy azért nem mert én sem engedhetném meg magamban, tényleg nem,de ha megengedhetném akkor sem kellene az az élet..
és egyébként meg most egyetemistaként szűk kis életteremet van hogy én is patkányokkal osztom meg, estéinket egy füstös kiskocsmában töltjük, ahol olcsó sört iszunk, a sarokban pedig valaki egy gitárt penget..hát én azt mondom ezt az érzést át kell élni, mert hihetetlen,és nem bánom hogy jelenleg nekem csak ennyi jut,mert nekem nem is kéne más..
Persze igazad van Kedves utolsó:)
nem akartam én leszólni senkit,főleg nem megbántani,el tudom fogadni azokat az embereket is, akik jobban élnek és tényleg csak ennyi a problémájuk,nem sajnálom én tőlük,ha boldogok így akkor minden oké:)
de ez a másik élet sem olyan rossz,sőt én tudom élvezni és szeretni..
szép estét nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!