Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyeseknek miért nem mindegy,...

Egyeseknek miért nem mindegy, hogy ki mennyit nyomkodja a telefonját?

Figyelt kérdés
Már kezdem unni bizonyos emberek beszólogatásait, h mindig csak a telefonomat nyomkodom, meg h csak ez érdekli a mai fiatalokat.És? Mi közük hozzá?

2015. máj. 22. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Kid mondja ezt?
2015. máj. 22. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát van, hogy nagyon illetlen.
2015. máj. 22. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ,ki mondja.

Ha valaki aki találkozni akart,és önszántadból találkoztok akkor azért mert bunkóság.

Ha pl megkértek egyetlen egy dologra de nem csinálod,hanem nyomkodod a telefonodat akkor egyértelmü miért.

Ha meg csak valami olyan társaság akikkel kötelező együtt lenni,és ők mondják,ne foglalkozz vele.Nekem is egy barátom van az osztályból,ha ő nincs ott akkor én is szoktam nyomkodni a telefonom,ilyen esetben semmi közük hozzá szerintem.

2015. máj. 22. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Engem pl. rohadtul zavar amikor próbálok valakivel kommunikálni és egy mondat alatt hatszor visszakérdez, mert nem tud két felé figyelni. Pláne amikor nem sima "cseverészésről" van szó hanem ha valamit tényleg meg kell beszélni.

Ez nem arról szól hogy "mi közük hozzá" hanem arról, hogy ez simán taplóság.

2015. máj. 22. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Bazz múltkor a spanom lányának barátnői átjöttek hozzájuk. Voltak a kiscsajok vagy 5-6an. Erre mire figyelünk fel? Nagy kuss a szobába. Nézzük már meg mi van báttya! Bemegyünk ,ott ülnek körbe és nyomkodják a telójukat. Hellóka mit csináltok? BESZÉLGETÜNK! Ott ülnek bazz egymással szembe de fészen irkál neki! Az mi? Hihetetlen hogy net nélkül már salakolni meg brunzolni sem tudnak.Azt hozzá tenném hogy élő szóban olyanok a csajszik mint egy megreccsent lelkibeteg.
2015. máj. 22. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán beszélgethetnek. Például közösben olyanokkal együtt, akik nincsenek jelen. Vagy ha képeket mutatnak egymásnak csoportos beszélgetésben, akkor egy klasszikussal élve többet mondanak ezer szónál. Nem az első eset, hogy egyszerű eszközöknél leakadt emberek leszólják azt, aki már-már virtuóza valaminek. Ezt én még 34 évesen minden finom kis nosztalgiahajlam ellenére képes vagyok így látni. Persze törekedni elég kitartóan kellett rá.
2015. máj. 22. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy esetben szólok a versenyzőnek, hogy csak rám nézzen, vagy húzza ki a fülest, ha velem beszél...mindegy ki az..ha nem teszi, akkor ennyi volt.

Egyébként életünk része a mobil(is), de most szólok, lesz ez még cifrább is...

...elfelejtik a rászólósok, hogy ez nem csak teló..ez egy csodamasina, amiben ott a világ..

... ráadásul nem ingyen, tehát coki.

na ja...vannak illemszabályok is, de az már nem jáccik..

2015. máj. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!