Egyeseknek miért nem mindegy, hogy ki mennyit nyomkodja a telefonját?
Hát attól függ,ki mondja.
Ha valaki aki találkozni akart,és önszántadból találkoztok akkor azért mert bunkóság.
Ha pl megkértek egyetlen egy dologra de nem csinálod,hanem nyomkodod a telefonodat akkor egyértelmü miért.
Ha meg csak valami olyan társaság akikkel kötelező együtt lenni,és ők mondják,ne foglalkozz vele.Nekem is egy barátom van az osztályból,ha ő nincs ott akkor én is szoktam nyomkodni a telefonom,ilyen esetben semmi közük hozzá szerintem.
Attól függ. Engem pl. rohadtul zavar amikor próbálok valakivel kommunikálni és egy mondat alatt hatszor visszakérdez, mert nem tud két felé figyelni. Pláne amikor nem sima "cseverészésről" van szó hanem ha valamit tényleg meg kell beszélni.
Ez nem arról szól hogy "mi közük hozzá" hanem arról, hogy ez simán taplóság.
Egy esetben szólok a versenyzőnek, hogy csak rám nézzen, vagy húzza ki a fülest, ha velem beszél...mindegy ki az..ha nem teszi, akkor ennyi volt.
Egyébként életünk része a mobil(is), de most szólok, lesz ez még cifrább is...
...elfelejtik a rászólósok, hogy ez nem csak teló..ez egy csodamasina, amiben ott a világ..
... ráadásul nem ingyen, tehát coki.
na ja...vannak illemszabályok is, de az már nem jáccik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!