1/11 anonim válasza:
Miért? Zavar?
Inkább csendben "basztassa", mint ordibálva telefonáljon, és 2 méterre is hallani lehessen, amit éppen hallgat.
2/11 anonim válasza:
Én nem szoktam, csak ha zenét váltok pl., de felőlem a többiek azt csinálnak amit akarnak, téged ez miért zavar?
3/11 anonim válasza:
én pl szoktam netezni..unjam magam halálra inkább?
5/11 anonim válasza:
Bambán kibámulni a fejedből jobb?
6/11 anonim válasza:
Örülj, hogy nem ugróköteleznek vagy raknak tábortüzet vagy mittomén...
7/11 anonim válasza:
Inkább netezek útközben, minthogy a többi utast nézzem. Rohadtul nem vagyok kiváncsi a népekre és így legalább másra figyelek.
8/11 anonim válasza:
Én nem veszem elő mert drága mobilom van, jön a egy c. és kikapja a kezemből.
9/11 anonim válasza:
Olyan vicces ez a sok támadó reakció haha
Egyébként gondolom unatkoznak, ha évekig ugyan azt az utat járod, már nem sok érdekességet fogsz látni :)
10/11 anonim válasza:
Személy szerint ilyenkor olvasom az emailjeimet, mivel meló helyen magánlevelezést nem nagyon folytatok, itthon meg - hétvége kivételével - nem igazán ülök géphez.
Ha nincs nálam könyv, akkor nem igazán tudom ennél hasznosabban eltölteni azt a napi 2 órát... Gondolom mások is hasonlóan vannak ezzel, mi mást kéne csinálniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!