Miért kéri el mindenki a másnak a telefonját, ha az övén nincs egyenleg? Napi szinten előfordul baráti társaságban legalább 2*, h. csak ezt hagy hívja fel fél percre, meg azt. Ha nem adom oda, én vagyok a bunkó.
Figyelt kérdés
Csak ilyenek miatt fizetek 4-5 Ft.-al többet.2014. máj. 4. 15:10
1/6 A kérdező kommentje:
*4-5e
2014. máj. 4. 15:11
2/6 anonim válasza:
Nem vagy bunkó, ha nem adod oda. Az a bunkóság, hogy olyan helyzetbe hoznak téged, amire nem mondhatsz nemet. Mondd azt, hogy a szüleid rád szóltak, hogy ne telefonálj annyit, mert drága a telefonszámla. Vagy ha már nem a szüleid intézik a telefonod pénzügyeit, akkor mondd, hogy spórolni akarsz valamire, ezért nem hiányzik + 4-5 ezer forintos telefonszámla. Vagy kérd el te is az ő telefonjukat amikor telefonálni akarsz. Ha meg emiatt megsértődnek, akkor nem is a barátaid..
3/6 anonim válasza:
Amikor azt mondta, hogy "adj egy százast elsejéig", azt vissza kellett fizetni. Ezt már nem kell...
Szerintem akkor vagy bunkó, ha odaadod. Én azt szoktam mondani: sajna nincs annyi pénzem, hogy az éhenkórászokat is támogassam.
5/6 anonim válasza:
Akármennyire is fáj, vagy bármennyire bunkónak is tűnök, simán csak balek vagy, és ezt használják ki. Embereld meg magad.
6/6 anonim válasza:
Ne légy naiv, napi szinten elkéregetni és 4-5 ezres többlet költséget generálni kihasználás.
Bunkó az, aki nem csak egyetlen egyszer kér el valakitől telefont, hanem rendszert csinál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!