Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez másoknál is előfordul?

Ez másoknál is előfordul?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolában vagyok most végzős. /idén érettségizek/ Nagyon szeretem az osztályom, összevagyunk szokva /nagyon sok prgoramon szoktunk részt venni, rengeteg sulis eseményt bonyolítottunk le így együtt, meg sokat találkozunk, nyaranta már júliusra ált. szoktunk összehozni egy találkozót mert nem bírjuk egymás nélkül úgy összeszoktunk/

De valahogy mégis annyira várom a ballagásunk. Nem az, hogy elszakadni tőlük vagy valami hanem inkább a kíváncsiság vagy nem is tudom mi várja bennem legjobban.

Egy másik részem viszont már most ideges az érettségi miatt mert tovább szeretnék tanulni. Eléggé aggódok emiatt mert egy álmom válna valóra ha sikerülne a felvételim. /és sikerülne lediplomáznom/18/l

2012. szept. 28. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy..
2012. szept. 28. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen ilyen az utolsó év. A 11. az igazi! A 12. már ilyen felemás.
2012. szept. 28. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!