A 11éves fiam még mindig bepisil éjszaka. Igaz ritkán de előfordul nála, aki tud segítsen! Mit tegyek?
nekem még csak kilenc éves a kislánom és úgy egy hónapja fordul elő az ágybavizelés, de már vettünk neki esti nadrágpelenkát is
többet itt tudsz olvasni róla:
Tessék, itt egy link,
de ha beírod, hogy éjszakai ágybavizelés, még jónéhány hasznos cikket találsz. Bizony, lehet ennek szervi oka.
2.
Szia!
En is be-be pisiltem 6-7.es koromig! Nekem a vesemmel volt valami,2hetig korhazban is voltam. De meg joval a korhaz utan mult el. "kinöttem"
Vegyel ala gumislepedöt, es SOHA ne szidd le! Igy is szörnyen erezheti magat!
Esetleg nem törtent az iskolaban valami?
Mert nekem elvaltak a szüleim, iskola valtas, uj lakhely, uj apa (szerintem ez is közrejatszott nalam)
Remelem hamarosan rendbe jön minden!
36h kismama
sziasztok!
nekem 14 éves koromig volt ilyen problémám és akkor egészségügyi betétet használtam, de már nagyon jó hogy nem kell nekem.... szerencsére kinőttem!:) 17.fiú
Egészen biztos, hogy vmi miatt szorong, amit elfojt
tehát van lelki háttere
nem szoktad verni, üvölteni vele? esetleg a suliban valami, amivel nem tud megfelelni az elvárásaitoknak?
hugom annyira alszik, hogy nem tud felkelni.
Ha felkeltik azt se tudja holvan. átmegy a nappaliba és az ágyra leült és odapisilt mert azthitte az a WC.
Máskor felkeltik, este hogy menjen WC-re bene pisiljen akkor beállt a zuhanyzóba és levetkőzött hogy ő zuhanyzik.
Meg kiment este hajnali 2kor mikor felkeltették kiment az erkélyre és elkezdett kiabálni hogy: megeteti a kutyát :)
De ilyenkor "ébren" van de mégis "alszik".
Bár neki vesehomokja is van ezért pisil be, de szellemileg is van károsodása. De nem "gyogyós" hogy azt vegyétek le csak szimplán este az miután elalszik.
9 éves koráig szinte minden nap bepisilt akkor elmult 1 évig nemvolt semmi baja aztán féléve megint előjöttek a tünetei. L/11 lesz november végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!