Mit tegyek? Mással is előfordul, hogy miközben visszaaltaja éjszaka a babáját elalszik vele együtt?
Velem újabban állandóan.
Én is úgy csinálom, hogy magam mellé veszem, és aztán ha bealszom, akkor az sem baj.
Mióta először előfordult, hogy a kimerültségtől beájultam, azóta már este felkészülök biztonsági szempontból (körbepárnázom az ágyat magam körül, hogy ha kiveszem a picurt, ne tudjon lemászni az ágyról akkor sem, ha én épp "magamon kívül" vagyok.
Nagyon nyűgös hetek óta, mert jön a foga, úgyhogy gondolhatod, mennyire készen vagyok már!
Minden éjjel 6-8-szor kel, aztán hajnalban meg nagyon nyűglődik szegényem, olyankor szoktam bealudni, mert van, hogy egy órán át altatom vissza.
8,5 hónapos gyerkőc anyukája
MEkkora a babád? Met előbb utóbb meg lehet tanítani egyedül visszaaludni.
Én mindig figyeltem arra, hogy nehogy elaludjak, amíg ő nem. Ha felkelt, és cicizett, magam mellé vettem, és nem aldutam, amíg szopott-bár néha nehéz volt nem alduni. Aztán beültem vele a karosszékbe, amíg böfizett, akkor meg már végképp nem aldutam, majd letettem, és akkor aludtam tovább. Mondjuk én nehezen alszom vissza, ha felébredek...
Szerintem ez sem feltétlen baj, bár nem kényelmes a babának sem, és nem beszélve arról, hogy megszokja, hogy rajtad alszik, és le is ejtheted-tudom, ez nem igazán fordul elő. Inkább böfi után tedd vissza, és maradj mellette, simogasd, amíg visszaalszik, és mehetsz te is az ágyadba.
nekem 2 hónapos a kisfiam és velem nagyon sokszor elöfordul, hogy még a büfire várok elalszom. leteszem a kiságyba és szinte már megint ennie kell.
szerintem nem lesz töle semmi bajotok! éjszaka azért kelnek fel általában, mert éhesek. ha már majd nem kell 3-4szer kelni, hanem 1-2szer szerintem egyszerübb lesz ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!