Miért csinálják ezt? Főleg 12-15 éves lányoknál láttam ilyet de fiúknál is előfordul.
Kifogják egyik társukat kiközösítik és kötekednek vele csak úgy. Származása, öltözködése, zenei ízlése stb. miatt.
vagy:
Csoportokra szakadnak és csoportostul utálják egymást.
Bocs a hibákért sietnem kellett.
14/L.
8dikos vagyok és nálunk is az egész osztály több csoportra oszlott. főleg a lányok. Ők utálnak minket, mi utáljuk őket. nemtudunk mit tenni elenne. nem is akarok változtatni ezen.
mert ennyi eszük van és majd akkor rájönnek,hogy mekkorát hibáztak amikor egyedül maradnak majd[6.-os koromban én is követtem el ilyen hibákat,de évvégére mindenkitől bocsánatot kértem és most minden ok.] és akkor milyen jó is lenne ha sokan szeretnék és nem csak a kis baráti társasága akik akkor nincsnek ott.
13/L
Szerintem azok, akik vkit kiutáltatnak, nincsenek tisztában önmagukkal. Nem tudják hova tartoznak. Mikor valakit leszólnak akár a bőrszíne/nemzetisége, öltözködése, testalkata miatt, akkor ebből következően a "leszólt" illető a negatív figura, és a "leszóló" a pozitív, ő sokkal jobb a másiknál és ez önbizalmat ad. (ez ugyanúgy igaz a csoportos utálatra, hogy a csoportok mindig jobbak akarnak lenni a másiknál).
A lányoknál ugyanúgy létezik ez a kiutálás, mint a fiúknál, csak a lányok sokkal jobban képesek megsérteni a másikat, mert a lányok jobban értenek ezekhez a lelki dolgokhoz, míg a fiúk inkább fizikai beállítottságúak, ezért ők sokszor össze is verekednek (ami egyáltalán nem zárja ki a szóbeli sértéseket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!