Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek?

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha valaki már nem olyan, mint az átlag, akkor piszkálni kell? Gondolok itt azokra, akik nem követik a trendeket, nem érdeklik a felkapott zenék, de leginkább az érdekelne, miért kell olyan embereket kitaszítani, akik nem születtek tökéletesnek, esetleg nem számítanak szépnek? Ma is tanúja voltam annak, hogy felszállt a buszra egy csaj, egyetlen szabad hely volt, 3 másik lány mellett, leült, és utána elkezdték cikizni. Dundi volt, szemüveges, zsíros hajú. Na és? Ez elegendő ahhoz, hogy vérig alázzuk? Megkérdezték, gondolkodott-e már az öngyilkosságon, mert az ilyen ronda embereknek, mint ő, élniük sem szabadna. Szegény sírva szállt le :( Átéreztem a helyzetét, engem is bántottak már meg ismeretlenek, de nem ennyire :( Mi az, hogy nincs joga élni? Az a 3 lány istennek képzeli magát? Szépek voltak, addig oké, de mi joguk volt erre? És még kinevették, miután elsírta magát... És mégis őket védi mindenki. Ha valaki megvédi magát az ilyenekkel szemben, akkor másnap duplán kapja vissza. Miért nem érzik, hogy a szépségük még nem erény? Arra jó, hogy eltartsa őket a pasijuk, semmi többre. Nem írhatnak le senkit sem a kinézete miatt, akkor miért teszik? Miért jó nekik megalázó helyzetbe hozni másokat?
2015. máj. 15. 18:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nagyon jól látod kedves kérdező!

Őket hamar megunják. Nincsen életük. Milyen életük lenne? Egyhangú, csak önmaguk. Nevelés kérdése is részben. Egyébként a világ nem ad azért valamit mert valaki szép. Ez is szubjektív.

2015. máj. 15. 21:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy biztos. Nem kell lenézni azt aki csúnya! Ugyanakkor azt sem aki szép, egyik sem tehet róla. (Az ápolatlanság, lásd zsíros haj, már egy dolog ami miatt az emberek megítélik a másikat). Nem baj az, ha valaki szép, az pedig nem az ő hibája, ha emiatt előnyben részesítik, az a probléma, ha visszaél azzal, hogy őt szeretik.

Mondok valamit! Akárhányan kommentelhetnek ide, sajnos a világ nem fog megváltozni! A szépeket mindig is jobban fogják szeretni. Kimutatták, hogy a vonzó emberek jobban érvényesülnek az életben.

Én, személy szerint tudatosan barátkozom nálamnál csúnyább emberekkel, mert undorítónak tarzom, ha valakit lenéunek a külseje miatt.

De azért örülök, hogy nem vagyok egy bányarém... Örülj te is ;)

2015. máj. 17. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!