Miért nézik le az emberek az egyszerű munkásokat?
Úgy vettem észre hogy szegényebb országokban ez hatványozottabban igaz. Pl ha egy nyugati országban elárulom egy lánynak hogy gastarbeiter vagyok, pl küchenhilfe, akkor pl mondja hogy nem egy álommunka mi, vagy totál semlegesen reagál.
Ha egy magyar lánynak mondom, az még ki is röhög mellé, hogy te lúzer! Meg hogy ennyire vitted, meg vágja az undorodott képet is mellé.
Azt is észrevettem hogy nálunk CIKI az ilyen jellegű munka.
A német/osztrákok a munkahelyemen pl kiírták büszkén facebookra is hogy az a munkahelyük (egy mekiről van szó)
Magyar embert én még életben nem láttam ilyet kiírni fb profilja. SZégyellik mintha ciki lenne az ilyen munka.
A magyar emberbe sokkal kevesebb tolerancia szorult, mint más népekbe.Nyitottabb népeknél nem foglalkoznak azzal, ki, hogyan öltözik, mi a szórakozása,foglalkozása, stb.
Azokban az országokban, ahol régóta más nemzetiségűek is integrálódtak, sokkal elfogadóbbak, mint nálunk, ahol már egy külföldire is néha úgy néznek, mint egy ufóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!