Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a nők az egyszerű munkásokat? Miért nem akarnak velük pl randizni?
Nem a munkájuk miatt, hanem mert (biztos nem az összes), de akiket én ismerek, azok nagy része alkesz és/vagy drogos.
De nem is az, hogy lenézem őket, csak engem ez zavar(na).
Hát, akinek nem tetszik a jó erős munkáskéz, és a kondi-szolis köcsi kell neki, attól nem is sajnálom.
Vannak még normális lányok, akiknek az kell, aki vagy, és nem a pénzed. Falun, imádni kell őket. :D
Az én párom szakmunkás. (5 éve vagyunk együtt) És nem hagynám ott egy gazdag fickóért. Sosem volt nálam szempont a pénz. Együtt bármit elérhetünk:)
21/L
"Valószínűleg az intelligenciaszintjük miatt."
5 perc alatt felmérik az iq szintem? Mert mikor megtudják hogy segédmunkás vagyok kb azonnal elhajtanak.
Én azt nézem, milyen vele beszélgetni, mennyire intelligens, érdeklődő, érdekes ember...
Ez nem a foglalkozástól függ. Ettől függetlenül (nem megdönthetetlen) tapasztalatom az, hogy általában a magasabb végzettségű emberek intelligensebbek.
De, mint mondtam, általában, azaz nem mindig. Tisztelet a kivételnek mindkét irányba.
29/N
Igyekeznek úgy férjhez menni, hogy a leendő gyereküknek a lehető legjobbat biztosíthassák. Félnek hogy a jelenlegi hazai munkásfizetésből nem küldhetik egyetemre gyereküket vagy akár nélkülözniük kell valamiben. Vagyis egyrészt a gyerekükre gondolnak. De nem a nők okolhatók ezért hanem a körülmények, amiért ennyit ér ma a munkásfizetés.
Én háztáji gazdaságban nőttem fel, tehát nem építőipari szagom volt hanem paraszti. Ennek ellenére tapadtak rám a szebbnél szebb lányok annak idején, mert tudták hogy sok a pénz és a jólét, jobban éltem mint az öltönyös tanácselnök fia. Vagyis ma sem biztos hogy a szag vagy a rongyos ruha taszítja a nőket hanem az alacsony fizetés.
Ma már nem háztájiban élek hanem diplomám van. De ma mintha a diplomás fizetés is kevésnek tűnne egy olyan kor miatt amikor egyesek milliárdokat lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!