Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a nők az egyszerű munkásokat? Miért nem akarnak velük pl randizni?

Figyelt kérdés
Munkásfiúk, hogyan sikerült becsajoznotok?
2015. márc. 22. 12:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nem értem ezen mit kell rinyálni :-)mikor abban a világban élünk ahol lenézik a munkát...aki dolgozik az hülye!mit csinál a munkás h eltartsa a családját? Dolgozik!miért?mert hülye!"az okos"nem dolgozik hanem megél a hülyékből...a diplomások inteligensek kerülik a munkát...nézd melyik egyetemek fő sulik a legfelkapottabbak...hát nem a mérnök szak...az orvos sem...miért mert nehéz mert nem adják oda csak úgy mert utána amit csinálsz komoly felelőséggel jár...a felelősség kell a hülyének...alias kell a dolgozónak...nem véletlenül rajtuk csattan mindig az ostor.de egy másik egyszerűbb példa...a puszta közepén mondjuk van egy busz megálló...ha esik az esső megázik mindenki mert nincs ott egy fedet kis valami...te mint egyszerű munkás elkezdesz valamit építeni...mit fox látni...jönnek az emberek akiktől a következőt fogod vissza hallani..ezt nem így kellet volna csinálni...ő még életébe nem fogott meg egy szeget de jobban tudja...ha télleg meg tudná csinálni se fogja mert nem hülye h dolgozzon...aztán jönnek akik elkezdik rongálni,elvégre úgyis szar és mért ne...a végén megelégeled az okoskodó semmire kellőket és le rombold a kis fedet várót...majd évek múlva egy öreg ember oda ér a megálló romjaihoz az essőben és csak annyit mond de jó kis megálló volt ez kár h a mai fiatalok ezt sem becsülték...

tanulság ma már mindennek csak ára van értéke nincs...amit nem lehet pénzben kifejezni az nincs is...üdv ebben a beteg világban...egy suttyó a lapát másik végéről...:-(

2015. márc. 22. 13:49
 22/30 anonim ***** válasza:
Te magadtól vagy szánalmas, nem azért, mert munkás vagy. Simán csak így születtél. :D
2015. márc. 22. 14:00
 23/30 anonim ***** válasza:

Az egy nagyon nagy butaság, hogy egy szakmunkás nem keres eleget, ők is jól keresnek, csak maga az a tudat h szakmunkás.

Szakmunkások nélkül nem lenne mit felvenned, nem lenne miből vásárolnod, nem lenne min ülnöd, nem lenne mit enned és innod, a diplomások mind utcára kerülnének étlen szomjan fedetlenül.

2015. márc. 22. 14:05
 24/30 anonim ***** válasza:

Ez pont ideillik akkor :) ÉS valahol totál igazságos.

https://www.youtube.com/watch?v=1TwIUgd7eb0

2015. márc. 22. 14:07
 25/30 anonim válasza:
Személy szerint én is negatívan állok hozzá a "munkásfiúkhoz", de nem a keresetük miatt, mert bőven jól eltartom én saját magamat. Hanem sajnos nekik megvan az a tipikus intelligencia-szintjük, amitől kiver a víz. Egyszerűen nem tudnék egy olyan emberrel összejönni akivel nem tudok a megfelelő minőségben kommunikálni. És ilyenkor sokszor jönnek, hogy ők igenis ismerik a politikát, a pénzügyeket meg miegyebek, de csak egy felszínes képük van róla, amit a kocsmában szidhatnak. 23L
2015. márc. 22. 14:26
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem nézem le a munkásfiúkat, inkább csak sajnálom őket, mert rengeteget dolgoznak nagyon-nagyon kevés pénzért. Viszont sajnos általánosságban tényleg elmondható, hogy nem véletlenül lettek szakmunkások. Szakmunkás suli mellett laktam régebben és egy másik szaksuli mellé jártam különórára még gimiben. Teljesen le voltam döbbenve, hogy tudnak ezek viselkedni, hogy beszélnek és mennyire fogalmuk sincs a világról. Tisztelet a kivételnek, mert az is akad.

Voltam munkásfiúval, egy évig együtt voltunk. Alapvetően jól megvoltunk, viszont ami nagyon zavart, hogy kisebbségi komplexusa volt mellettem és ezt nagyon kimutatta. Én akkor egyetemre jártam, több nyelven beszéltem. Folyton a szememre hányta, hogy milyen jó nekem, és hogy mennyire pénzes leszek, ő pedig nem tudja majd nekem megadni azt, amit én szeretnék. Holott soha semmit sem kértem tőle, én nagyon boldog voltam két gombóc fagyitól is, csak együtt legyünk. Viszont ez megmérgezte a kapcsolatunkat, és végül szakítottam.

A másik gond pedig, amiért soha többé nem kezdenék szakmunkással, az pedig az, hogy szegények mindig dolgoznak. Akár hétvégén is.

Édesapám szintén szakmunkás. Soha nem volt itthon, soha semmilyen iskolai alkalmon nem vett részt, nyaralni nagyon-nagyon ritkán jött velünk. Dolgozott, tisztelem érte, de ettől függetlenül semmilyen apa-lánya kapcsolat nem alakult ki közöttünk. Ezt nem akarom a saját gyerekeimnek, és saját magamnak sem. Nekem is szükségem van nyilván a páromra. Én így látom. 23/N

2015. márc. 22. 14:37
 27/30 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, az orvos férjed sem fog veletek tartani sehová, hétvégék kilőve az ügyeletek miatt és még meg is csal majd a 20 éves nővérkékkel.
2015. márc. 22. 14:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem véletlen nem lesz soha orvos férjem. Olyan lesz aki 8 órát dolgozik mint én és kész. :) De a kérdés nem erről szólt.
2015. márc. 22. 14:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Családon belül és barátok közt tényleg úgy szoktuk mondani hogy nem mindegy hogy a házastársak a munkahelyükkel és a munkájukal házasodtak-e össze vagy a családjuknak, egymásnak és önmaguknak élnek. Édesapám is a munkájának élt, mégis azzal szokott engem cseszegetni hogy dolgozni a bolond is tud. Le is beszélt arról hogy másokat utánozva én is külföldre menjek és mások profitját termelő munkásméh legyek. Ma már azt mondom hogy mint mindenben, igaza volt. Az ember önmagának és hozzátartozóinak is dolgozhat.
2015. márc. 22. 15:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Utolsók ebben igazgatók van...nekem pl régi vágyam egy kőmüves barátnő úgy érzem ezt sosem kapom meg az élettől :-(
2015. márc. 22. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!