Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a nők az egyszerű munkásokat? Miért nem akarnak velük pl randizni?
bírom ezt a leendő gyerekei dumát...huszonéves lányokról beszélek akik végigbulizzák a hetet általában az egyetemen és elküldenek engem a francba, a munkásfiút. Miféle gyerekről beszélsz? Szó nincs ilyesmiről, persze jó alibiduma.
Szerintem inkább arra gyúrnak hogy pl ne kelljen dolgozni. A munkásfiú mellett ugyanis KELL.
"Lehet, hogy simán csak megérzik a hozzáállásodat a nőkhöz...
"
Percek alatt megérzik? Ja igen...én busszal megyek a randira nem autókával..
Jajj, már megint összejött egy pár szerencsétlen itt picsogni a nők miatt... Szánalmasak vagytok!
Ez az oka annak, hogy senkinek sem kelletek, nem a foglalkozásotok!
"Jajj, már megint összejött egy pár szerencsétlen itt picsogni a nők miatt... Szánalmasak vagytok!
Ez az oka annak, hogy senkinek sem kelletek, nem a foglalkozásotok!"
Persze persze..a munkásfiú a szánalmas...
a csúnyafiú az ápolatlan, igénytelen...
stb..
ismerjük már ezeket a meséket..
1. A melós fizudból tudsz fizetni a hónap végén egy vacsit vagy színházjegyet?
2. Rendben,találkozzunk holnap,3-kor a...,hogy? Ja igen,te melóban vagy...bocsi.
3. Gyere értem a ...ó,hogy nincs kocsid...
4. Nyaralásra hová megyünk?
5. Milyen volt a napod?
Nem megbántani akarlak,de ez a realitás. :(
37/N
Kedves utolsó. Úgy megyünk színházba vhogy majd szépen felemeled a kis feneked és elmész te is dolgozni és együtt megkeressük a rávalót.
Úgy megyünk nyaralni hogy szintén megkeressük EGYÜTT a rávalót...
az meg hogy nincs kocsim...ennyire számít? Akinek nincs az nem is férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!