A mai világban, nos...nem gáz. Az a gáz, hogy nem látod át miért rossz, ha nincs facebookod.
Óriási hátrány, ugyanis manapság sokkal nagyobb eséllyel indulnak azok a munkakeresők, akiknek van legalább 1, vagy több közösségi oldal profiljuk. Akár facebook, akár google+, linkedin, twitter, stb.
Leginkább a facebook és a linkedin a fontosabb.
És ráadásul nagyon sok olyan információról lemaradsz, amit egyébként el se olvasnál, de hasznát vennéd.
Nekem is van olyan ismerősöm, akinek nincs facebookja, és nem az a gáz, hogy nincs. Sőt, engem egyáltalán nem érdekel. Az a gáz, hogy nem látja be, mekkora szükséges lenne rá.
Basszus. Nekem sem volt, de nyaggattak, hogy csináljak. Na, azóta is átkozom azt a napot amikor regisztráltam!!!!
De viszont bizonyos dolgokhoz meg tényleg elengedhetetlen!
Inkább az a gáz, hogy egy ilyen szutyok világban élünk, hogy akinek ha nincs ilyen szutyok oldala, akkor már szinte lemarad mindenről, mert manapság ott élnek az emberek.
Mark Zuckerberg-et meg élve ásnám el, amikor még csak meg is fogant a gondolataiban, hogy kellene egy ilyen oldal, mint a facebook!!!
De ha már nagyon ragaszkodunk ezekhez a virtualizált szarokhoz, én olyan fejlesztenék ki, amelyen nem lehet lájkolgatni meg egyéb marhaságokat csinálni, hanem csak üzenetet írni és annyi!
#5: ahogy a világ fejlődik, úgy kell vele arányosan az embereknek is fejlődni...csúnya lenne, ha még mindig ugyanaz a rendszer élne, mint évtizedekkel ezelőtt
a modern korhoz modern felfogás is tartozik, és aki nem látja meg a hasznos dolgot a facebookban, annak épp ideje lenne elgondolkoznia azon, hogy nincs-e lemaradva a korhoz képest
nagyon sok cég pl. facebook csoporton keresztül kommunikál a munkavállalókkal, facebookon osztanak meg anyagot..a like csak egy kiegészítő funkciót, amit senkinek se kötelező használni
és mint mondtam nem a facebook az egyedüli, ami létezik, és amit jó szemmel néznek a munkáltatók
#7: a fejlődésnek nem feltétlen kell pozitív irányúnak lennie, de ha ellenállsz neki, akkor csak saját magad alatt vágod a fát, mert semminek nem fogod keresni/megtapasztalni az előnyeit
Lepontozta mindenki, amit írtam, de tisztában vagyok vele, hogy a munkahelyek 90%-nál, 100 álláskereső közül ha 1-nek van facebookja, akkor azt fogják felvenni.
Van egy ismerősöm, aki hasonlóan hülye gondolkodású, és már elvből se fog facebookra regisztrálni; 3 munkahelyet vesztett ezzel, azóta se tud elhelyezkedni, és azóta se hajlandó regisztrálni facebookra. De hát aki ennyire röghöz kötött, akkor az azt mondom, hogy meg is érdemli.
Hagyjuk már ezt a fészes baromságot,hogy ennyire meg annyira fontos.Ugyan miért lenne az?Miről maradok le?Arról,hogy pl a szomszéd Jóska éppen Mariskát eljegyezte?Hol érdekel engem ez?Nekem mások magánélete nem hír.Mellesleg átlagos hírértékben ugyanazok a hírek keringenek ott is,amit megosztanak oda más hírportálokról...annyi különbség van,hogy ott sok tudatlan meg műveletlen ember is hozzá kommentel valami ostobaságot képekhez meg információkhoz.
Én örülök,hogy megszabadultam a fésztől.Régóta nem is használom.
Ahol pedig azt nézik egy állásinterjún,hogy kinek van és kinek nincs facebookja,azok a munkahelyek annyit is érnek...
Mellesleg hány ember használ vajon kamu adatlapot fészen.
Valószínűleg több millió.Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!