Megdöbbenve láttam, hogy megjelent egy mocsok : 'Kakikönyv' cimmel. Valyon ez kell nekünk - (NEM) -, ilyen mélyre süllyedt a magyar könyvkiadás?
vajon
és tudod, miről szól? lehet, csak a címe ilyen gagyi
Nem új könyv, sőt van egy tesója Fütyikönyv címmel....:)
De neked meg egy helyesírási szótár nem ártana, a vaJon is benne van:)
Az utolsó két oldalon rendkívül ötletes szórakozási lehetőség űzésére buzdítják a fiatalkorú olvasókat.
Az meg különösen bájos, hogy a tanácsok mellé fűzött képi ábrázolás azt az érzetet kelti, hogy teljesen természetes, ha az ott leírtak gyerekek általi művelése közben bácsik és nénik nézik őket széken ülve esti szórakozás gyanánt...
Nem, a magyaroknak valóban nem kell, hiszen nem értek meg rá.A magyarok jelenleg annyit értenek belőle, hogy kaki.A kaki pedig fúj.
Ez egy svéd könyv, ha jól tudom és azért írták, hogy a gyerekekkel megismertessék ezt a teljesen normális folyamatot, melyet minden ember (a szerencsésebbje legalábbis) napi szinten elvégez és ne kelljen tabuként kezelni.
Szerintem nem véletlen, hogy a világon már több, mint 100 ezer példányban elkelt, ugyanis sok helyen olvastam már pozitív szülői véleményeket arról, hogy milyen jó, hogy ez a könyv játékos formában mutatja be a gyerekeknek ezt a (még egyszer hangsúlyozom) teljesen természetes folyamatot.
Az írónak egyébként van több hasonló könyve is, létezik például a Halálkönyv, ami segít elfogadtatni a kicsikkel az elmúlás tényét, hogy ne féljenek annyira tőle, ne gondolják ezt se olyan rettenetes dolognak.
a halál még csak-csak OK
de nem hinném hogy a kakilás akkora traumát okozna a gyerekeknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!