Nyugaton miért menő nyomorogni és 7 emberrel együtt lakni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Itt van ez a kérdés, az egyik kommentelő büszkén adja elő hogy 7 emberrel él együtt és milyen fasza hogy tud pénzt spórolni. De ez Nyugaton miétr menő? Ha otthon csinálná valaki ugyanezt akkor meg mindenki Orbánozna, hogy micsoda nyomor!
"Ez egy baromság. Nyugaton is ugyanolyan bérmunka van mint otthon, ugyanolyan kizsákmányolásos alapon működik az egész. Kicsit jobban van tartva a szimpla melós, de ennyi a különbség csak. Megbecsülnek mi? Hol éslz te...az egyszerű melós ugyanúgy semmibe van nézve Nyugaton is mint otthon.."
Hát én nem tudom, de nem pont azért a csak ennyi különbségért mennek ki dolgozni az emberek? Egy dolgozó embert lehet hátbaveregetni, és mondogatni neki, hogy demegvagybecsülve, ami számít a munkádért az ellenszolgáltatás, vagyis a bér. Ha ugyanolyan semmibe van véve itthon is, mint ott is, akkor nem látok túl nagy különbséget.
Éltem együtt 4 informatikussal Bp-en albérletben. Merőben pénzügyi döntés volt, mondanom sem kell, hogy szépen megvásárolgatták az otthonaikat, mert képesek voltak pár évig kissé "nyomorogni". Nem hiszem, hogy örökké így akarnak élni, akik külföldön sokan laknak egy albérletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!