Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki ennyire nem kedveli...

Ha valaki ennyire nem kedveli a cigányokat akkor miért tud ilyen sokat róluk?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam aki teljesen szélsőjobboldali, mindig szélsőjobbos eszméket hirdet, Nagy-Magyarország mindenhol, nagyon beleéli magát a "magyarkodásba".

Viszont -ha van ilyen-, akkor van pár cigányos vonása, úgy fehér a bőre, de nyáron jobban lebarnul mint egy átlagos fehér, fekete a haja is, ha van arcszőrzete akkor hiteles cigánynak néz ki, és egyik nap valaki elindított egy cigány zenét amire olyan cigány táncot járt,hogy mindenki csak nézett, nem magyar néptánc volt, látszott,hogy tudja a mozdulatokat, nem improvizált, és azt mondta,hogy ő ilyen sokoldalú,hogy ilyet is tud.

Továbbá rengeteg cigány szót ismer, szerintem beszél is valamilyen cigány nyelvet csak nem mondja, egyszer mutatott még régebben egy videót amiben cigányok verekedtek románokkal és mondta nekünk,hogy mit mond a cigány, pedig az cigányul beszélt, csak akkor senki sem kérdezte,hogy honnét tudja.

Szerintem sanszos,hogy félig cigány, és érdekes,hogy így ismeri a cigány kultúrát, a nyelvet és a táncot is, ugyanakkor meg teljesen szélsőjobboldali, nem tudom,hogy van ez nála.

2015. márc. 31. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, van-e róla tudomásod, vannak provokátorok, akik magyarnak adják ki magukat, és úgy gyűlölködnek. Evvel akarják lejáratni a magyarságot.

Érted?

2015. márc. 31. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Biztos olyan, mint Penge. Az anyját megharapta egy cigány, amikor terhes volt. Vagy ilyesmi.
2015. márc. 31. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
De ő eléggé beleéli magát ebbe a szélsőjobba, folyamatosan a cigányok és a zsidók ellen beszél, sőt azt is tudom hogy kirabolták már cigányok, én inkább arra gondoltam,hogy az egyik szülője cigány és azt a szülőjét valamilyen oknál fogva megutálta, és így elhatárolódik a cigányságtól, de ugyanakkor amíg nem utálta lehet,hogy őrizte a cigány hagyományokat azon szülő révén.
2015. márc. 31. 15:10
 4/6 anonim válasza:
Az rühelli a cigányokat igazán, aki ismeri őket.
2015. ápr. 1. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A felkapaszkodott cigányok utálják legjobban a naplopó, bünöző cigányokat, mert rájuk is rossz fényt vetnek.

Magyarként nehéz a helyzetüket átérezni, de pl. félvér gyermekkel (szerecsentől) engem is gyakran kezelnek cigány módjára. Sajnos.

2015. ápr. 1. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
csak tudnám miért törölték a válaszomat -,- pedig ugyanazt mondtam amit az előttem szóló.
2015. ápr. 1. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!