Ha valaki ennyire nem kedveli a cigányokat akkor miért tud ilyen sokat róluk?
Van egy munkatársam aki teljesen szélsőjobboldali, mindig szélsőjobbos eszméket hirdet, Nagy-Magyarország mindenhol, nagyon beleéli magát a "magyarkodásba".
Viszont -ha van ilyen-, akkor van pár cigányos vonása, úgy fehér a bőre, de nyáron jobban lebarnul mint egy átlagos fehér, fekete a haja is, ha van arcszőrzete akkor hiteles cigánynak néz ki, és egyik nap valaki elindított egy cigány zenét amire olyan cigány táncot járt,hogy mindenki csak nézett, nem magyar néptánc volt, látszott,hogy tudja a mozdulatokat, nem improvizált, és azt mondta,hogy ő ilyen sokoldalú,hogy ilyet is tud.
Továbbá rengeteg cigány szót ismer, szerintem beszél is valamilyen cigány nyelvet csak nem mondja, egyszer mutatott még régebben egy videót amiben cigányok verekedtek románokkal és mondta nekünk,hogy mit mond a cigány, pedig az cigányul beszélt, csak akkor senki sem kérdezte,hogy honnét tudja.
Szerintem sanszos,hogy félig cigány, és érdekes,hogy így ismeri a cigány kultúrát, a nyelvet és a táncot is, ugyanakkor meg teljesen szélsőjobboldali, nem tudom,hogy van ez nála.
Nem tudom, van-e róla tudomásod, vannak provokátorok, akik magyarnak adják ki magukat, és úgy gyűlölködnek. Evvel akarják lejáratni a magyarságot.
Érted?
A felkapaszkodott cigányok utálják legjobban a naplopó, bünöző cigányokat, mert rájuk is rossz fényt vetnek.
Magyarként nehéz a helyzetüket átérezni, de pl. félvér gyermekkel (szerecsentől) engem is gyakran kezelnek cigány módjára. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!