Miért általánosítják a cigányokat?
Én utálom mikor ezzel a Liberális dumával jönnek:"Kivétel".
Tudod:A kivétel erősíti a szabályt!
Ez mind szép és jó hogy az a pár sárvérű nem lop,csal vagy hazudik...Majd várd ki a végét...De,a többi mind tolvaj,buta "ember"!A vér kötelez!
És hagy Cigányoznak má'!!!Hiszen ITTHON vannak!
Egyetértek az egyik előttem szólóval. Sértések elhangzanak. Valakit cikiznek, mert kövér, mert pattanásos, mert diszlexiás, mert balkezes, mert szőke, mert rendőr az apja, mert falusi, mert raccsol, mert okos, vagy mert történetesen cigány. Panaszolja be vagy vágjon vissza. Ahogy a kövér, a szőke, a falusi stb. tenné. Engem Felvidéken azért csesztetnek, mert magyar vagyok. Három mondattal odapörkölök nekik, aztán csend van. Mélyen lesz@rom, hogy aztán ki milyen módon általánosít.
Aki ok nélkül cikiz egy másik ember, az bunkó. Bunkókra meg kár pazarolni a gőzt.
Nincsenek illúzióim, ismerem a cigányokat, jobban, mint kéne. De ha van egy az ezerből, akiből lenne valami, én ne adjam meg neki az esélyt?!
1. Elvileg az általánosítás helytelen.
2. A magyarországi cigányproblémát a leghatékonyabban általánosítással lehetne megolani, de ilyen megoldás még sok évig nem lesz, talán soha, sajnos. 99%-uk bűnöző, drogos, tolvaj, gyilkos, erőszaktevő, öregembereket leütő és kiraboló vagy "csak" segélyen, a TE és az ÉN pénzemen magát fenntartó ingyenélő stb. Lehet az az 1% megszívná, de ennek az 1%-nak a többszöröse, rendes dolgozó magyar ember problémái megoldódnának. Megoldáson értem azt, hogy kijelölnek egy területet, ami a "cigányok országa" lenne és onnan senki se jöhetne ki, oldják meg a maguk "kultúráján" belül a megélhetést. Vagy tőlem meg is dögölhetnének, nekem mindegy csak már mennének el. Tőlem lehet tök király életük is, csak ne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!