Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nézik le a cigányokat?

Faeper kérdése:

Miért nézik le a cigányokat?

Figyelt kérdés

Nem értem...ha barna bőre van egy embernek miért nézik le egyből? És miért mondják a cigányokra , hogy koszosok , neveletlenek és szegények.

Én is cigány vagyok , a szüleim mindent megvesznek nekem , nevelt vagyok , szép házunk van......

SZÉGYELLD MAGAD EMBERISÉG!

2012. szept. 19. 16:33
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

Èn nem vagyok cigány

de egyet értek velled

Nem értem én se sok normalis van

2012. szept. 19. 16:40
 2/27 A kérdező kommentje:
Igaz már én is láttam olyat , hogy koszos volt rajta a fehér holmi , csúnyán beszélt...de ez akkor se az illető hibája.Hanem a szüleié akik így nevelték meg.
2012. szept. 19. 16:44
 3/27 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert a cigányok legtöbször bünösek, koszosak, neveletlenek, trágárak, igénytelenek, agresszívak, provokatívak és menőzősek, meg még szoktak rabolni is, (a múltkor is kirabolták apám testvérét).Aztán szeretnek belekötni a kisebbekbe, vagy azokba, akik kevesebben vannak náluk, mert általában falkában járnak és így bűnöznek.Volt velem olyan, hogy volt 4 cigánygyerek az iskolánkban, akik elvették a kisebbek labdáját, elrúgták jó messzire, hogy szaladjanak érte.Valamint ezek a cigányok még olyat is csináltak velünk, tehát velem is, hogy télen azt mondta, hogy gyúrjunk neki hógolyót és minnél jegesebb legyen és megmutatja, hogy milyen messzire tudja eldobni.Megcsináltuk neki a hógolyót jó jegesre, odavittük, ő meg közvetlen közelről az arcunkba dobta direkt.Na az én fejemben olyankor nagyon durva dolgok jutnak eszembe, hogy mit csinálnék velük, pl. hőlégfúvóval szépen elkezdem melegíteni a bőrüke,t vagy esetleg meglocsolom őket sósavval, levágom a kezét, lábát, drótkefével szépen végigsimogatom a testét, majd megsózom, vagy tűt szúrnék az ujjbegyébe, vagy egy rendkívül forró fém felületre dobnám mesztelenül, összekötött kézzel-lábbal, vagy légpuskával lövlödözném, meg darts táblának használnám, meg hasonló dolgok.Amúgy nem vagyok agresszív egyáltalám, soha életemben nem verekedtem, de esküszöm, hogy ha lenne rá lehetőségem, és a törvény nem bűntetné megcsinálnám ezeket, amiket leírtam az előbb.Visszatérve tulajdonságaikra: a segyílyért mindent megtesznek, még a saját gyereküket is fogyatékossá teszik, pl. kalapáccsal ütik a hasukat, hogy fogyatékos legyen a gyerek, hogy aztán még több segíly legyen.Ja, és ami a legrosszabb, hogy dolgozni sem akarnak, a segílyből élnek meg, meg persze abból, amit összeloptak, vagy esetleg amit vasazással kerestek meg.Dolgozni egyik sem akar.

Természetesen vannak kivételek, nekem is volt olyan osztálytársam, aki tök normálsi volt, ruhái is igényesen vasaltak, nem büdös, meg semmi, normális ember volt.

Viszont a 98%-uk olyan, mint amilyet fentebb leírtam.

2012. szept. 19. 17:16
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a skinhedek pártját sem fogom, mert ők is olyanok, mint a cigányok: csak azt bántják, aki gyengébb náluk, vagy kevesebbben vannak, mint ők.Meg agresszívak meg stb.
2012. szept. 19. 17:19
 5/27 anonim ***** válasza:
42%

nem nézik le őket, inkább irigy rájuk mindenki.

(mert azt mondja a magyar, hogy bezzeg a rohadt büdös cigány meg meri csinálni, akkor az kicsit irigység is)

az egész ország őket támogatja, sokan sokkal jobb kocsikkal járnak mint a magyarok. rajtuk kívül senki sem képes rá hogy pl. mercivel odaállítok a posta elé, vagy a polgármesteri hivatal elé a segélyért.

vagy rajtuk kívül nem hiszem hogy a jó magyar családanyák különböző módszerekkel még embrió állapot korában fogyatékossá teszik a leendő gyereket, az emelt családi miatt. vagy szülnek sok gyereket, akik közül átadnak egy párat "nevelőszülőkhöz" akik természetesen rokonai az igazi szülőnek, és az állam jó pénzt fizet nekik.

irigy rájuk sok ember azért is mert pl. Bács-kiskun megyében nem sok magyar lesz védett fogyasztó egyik közüzemi szolgáltatónál sem. (szabolcsban nem tudom mi a helyzet)

sokan még azért is irigykednek, mert nekik nem kell dolgozni a pénzért.

Kedves kérdező, Téged sem néz le senki, inkább irigykednek rád is, ne keverd össze a kettőt.

2012. szept. 19. 18:48
 6/27 anonim ***** válasza:
54%

Irigykednek rájuk?

Te jó isten...

Inkább szánalom, aki olyan, mint amilyet felsoroltam.

2012. szept. 19. 18:53
 7/27 anonim ***** válasza:
62%

a MINDENKIBE én is beletartozok. És én nem nézem le őket.. Sőt annyi cigány barátom van, hogy még. :)

http://www.youtube.com/watch?v=XMuub2yALnc&feature=endscreen

és ezt is IMÁDOM!!!

2012. szept. 20. 19:10
 8/27 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=-0NL0YDKa3w

Vagy nézd meg ezt. Hogy lehet lenézni ilyen gyönyörű lányt?? Meg olyan egyedi a világuk. Lehet hogy szegények, lehet hogy rendetlenebbek, de nagyon tetszik az életük :)

2012. szept. 20. 19:12
 9/27 anonim ***** válasza:
91%

Hát akkor költözz oda Tiszabőre közéjük.

Mellesleg Tiszabő határában rabolták ki apám testvérét is hajnalban, amikot vitte az örményesi kenyeret Tiszabőre a boltokbamert semelyik.másik munkatársa nem vállalta, hogy oda elmenjen.Na aztán odaúton a határban elkezdte követni egy lada, megelőzték, majd a hátsó ülésről egy cigány kitartotta az ablakon a légpuskát, miközben elkezdtek lassítani a zsigulival.Aztán hát nem tudott mit tenni, megállt, majd a 5 cigány kiugrott a zsiguliból, 4-nél rugóskés volt, az ötödiknél pedig a légpuska, aztán mondták neki, hogy amennyi a zsiguliba belefér, annyi láda kenyeret pakoljon át nekik.Ő meg engedelmeskedett, mert hát mi mást tehetett volna.Majdnem kirúgta a főnöke a dolog miatt.

Másik eset: Papámék mostani szomszédja is Tiszabőn lakott, de elköltözött, mert úgy jártak be hozzá este a cigányok napi szinten, mintha saját házukba mentek volna be.Meg volt, hogy elültette a krumplit délután, másnap reggelre ellopták a földből.Aztán volt, hogy a szőlőit kikarózta, és a szőlőket dróttal rögzítette a karókhoz.Na miután kész volt a kötözéssel, elment a boltba.Mire visszaért még a karókat is ellopták.

Ja, és kívánom neked, hogy abban a tiszabői "iskolába" kelljen járnod.

2012. szept. 20. 19:35
 10/27 A kérdező kommentje:

9/9 :

Hidd el apád senkit sem érdekel :DD Ezzel tudom arra szeretnél kilyukadni , hogy a magyarok áldott emberek és ártatlanok , pedig ez nem így van!....minden ember fizikailag egyforma.

2012. szept. 21. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!