Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nézik le a cigányokat?

Faeper kérdése:

Miért nézik le a cigányokat?

Figyelt kérdés

Nem értem...ha barna bőre van egy embernek miért nézik le egyből? És miért mondják a cigányokra , hogy koszosok , neveletlenek és szegények.

Én is cigány vagyok , a szüleim mindent megvesznek nekem , nevelt vagyok , szép házunk van......

SZÉGYELLD MAGAD EMBERISÉG!

2012. szept. 19. 16:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy a magyarok szentek, csak jóval kisebb arányban vannak olyan tulajdonságaik, mint az átlag cigányoknak.Ja, és apámról nem esett szó, csak a testvéréről.
2012. szept. 21. 15:55
 12/27 anonim ***** válasza:
57%

"minden ember fizikailag egyforma"

Hát Hitlernek is csak egy feje volt, nem volt mutáns, mégis nagycsomó ember halálához köze volt és gonosz ember volt, még a saját népét is a halálba küldte.

2012. szept. 21. 15:57
 13/27 A kérdező kommentje:

12/12 honnan tudod , hogy milyenek a cigányok?? Az vagy? :DD Kétlem....

Neked vannak 10.000-40.000ft-os ruháid? A szüleid minden hétvégén visznek vidámparkba-moziba-állatkertbe?Van több százezres aranynyakláncod-aranygyűrűd.......?

Nekem mindre az a válaszolom : igen! És egy fitying hitelünk sincs mellette!

2012. szept. 21. 16:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Nincsenek, mert csak apám dolgozik, mert anyámnak agydaganata volt és kemoterápián esett át, folyton magánorvoshoz kellett járni, ezért egy nagycsomó pénz ezekre ment el.Továbbá azért, mert 2 testvérem van és apám fizetéséből nem telik ilyenekre még anyám ápolása mellett.

Amúgy hogy jött ide a kereset, meg hogy ki mennyire tehetős? Vagy csak menőzni akartál, hogy "hú de sok pénze van szüleimnek, mindent a seggem alá raknak, amit akarok"?

2012. szept. 21. 16:10
 15/27 anonim ***** válasza:

"honnan tudod , hogy milyenek a cigányok??"

Látom.

Te honnan tudod, hogy milyenek a magyarok?

Te is az vagy?

2012. szept. 21. 16:12
 16/27 A kérdező kommentje:
Én mindkettőt tudom , mert félig cigány vagyok félig magyar. Meg egyébként...ha gazdagok vagyunk miért ne dicsekedhetnék?? Am. meg szerintem egyik cigányt sem izgatja , hogy ki mit gondol róluk. Ez ellen nem lehet semmit tenni. Ilyen az élet ha valakinek meg nem tetszik a cigányság ne nézzen rájuk.
2012. szept. 21. 18:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor gyakran kell kapkodni a fejem, mert elég sokan vannak.
2012. szept. 21. 18:21
 18/27 anonim ***** válasza:
azert mert minden orszagban minden nepben van egy fekete barany akit leneznek es utalnak.Kulfoldon utaljak a torokot a torok utalja a marokkoit a marokkoi a lengyelt a lengyel a magyart Ha csak egy nep van akkor meg varosreszeket utalnak mert o deli en meg eszaki en tobb vagyok o lenezem vagy azert utalnak egy csoportot mert eppen emeletesbe lakik soroljam?? Regen a bibliai idokben fogtak egy fekete baranyt mindenki arra rakta a bunet aztan kizavartak a falubol es utaltak. Az emberi termeszet ilyen kell valami amitol felsobrendunek erzi magat kell valaki akit utalhat akin kitoltheti a felgyulemlett haragot.Ha mas nem akkor focicsapat miatt verik egymast.Szoval emberi dolog a ciganyok meg kapora jonnek mert nem illenek bele a magyar ember kulturajaba igy utaljak oket. De varjatok csak majd jonnek a torok algren marokkoi stb vendegmunkasok a csaladjukkal akkor majd lehet oket utalni.
2012. szept. 21. 20:26
 19/27 anonim ***** válasza:

A baj(szerintem) az, hogy ma már, ha valaki cigány, akkor egyből egy sz*r ember, semmirekellő, gonosz, aljas ember.

Nekem nem azzal van a gondom, hogy valaki cigány, hanem azzal, hogy általános iskolában nem lehet análkül elmenni a szünetben udvar egyik végéről a másikba, hogy nem "jönne rád" 10-15 "tezsvír", és vallatna arról, hogy "mi a fas zomat csinálol má' ". ÉS inkább becsülöm azokat a cigányokat, akik rendesen munkában vannak, aóznak, nem lop, nem csal, tisztességes életete él.

2012. szept. 22. 07:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Mert bűnöző a nagy részük, fenyegetőznek az úton, nem tudnak viselkedni, lopnak s hazudnak.

7 éves korom óta, mióta iskolába járok EGYEDÜL, mivel félreeső utcában lakok és sok cigány kukázik, annyira félek tőlük hogy futok addig míg egy "népesebb" utcába nem érek. Rendesen rettegek tőlük, mert testvéremet késsel fenyegették, szomszédunkat kirabolták, minden este azért imádkozok hogy ne találkozzak egyetleneggyel se.

Inkább lopnak, hazudnak, kérik a segélyt (pedig jól tudják hogy az ország szarba van) , minthogy elmenjenek dolgozni. Mert lusta dögök. És nem azzal van bajom hogy barna bőrötök van. Tőlem lehet lila is csak a fajtád tanuljon meg viselkedni. Mert ahogy te leírtad, normális vagy. És az hogy le néznek téged csak a fajtádnak köszönd s ne az emberiséget s a magyarokat szidd!

2012. szept. 23. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!