Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki rossz matekból,...

Ha valaki rossz matekból, akkor az buta?

Figyelt kérdés

Világéletemben nehezen ment a matek,de most hogy elkezdtem a középsulit,most pláne (2-es voltam félévkor). Állandóan kiakadok otthon,hogy nem vagyok képes megérteni az anyagot ha nem rágják a számba,és annyira butának érzem magam:( Könnyen tanulok nyelvet,törit,irodalmat,rajzolok,zenélek és énekelek is egy kicsit,rengeteget olvasok hogy tájékozott legyek sok témában, de annyira letör ez a matek. Mikor valaki részletesen,lassan,sokszor elmondja,megértem és annyira egyszerűnek tűnik,én mégsem tudom megcsinálni:((((

15/L

2010. febr. 15. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

nekem is vannak alkalmanként ilyen problémáim

nekem az segített (relatíve most félévkor 3as voltam matekból de sztem javulok) hogy egy remek tanárt találtam és ahhoz járok hetente és segít

vanank ilyen beállítotságú emberek akinek nem fekszik az iylen, ezvan ezt kell szeretni

2010. febr. 15. 20:24
 2/17 A kérdező kommentje:
nekem a tesóm segít,nagyon jól magyaráz és türelmes is,szerencsére
2010. febr. 15. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy buta, csak másképpen gondolkodsz, mint ahogy a matek követelné. Könnyen tanulod azt, ami nem igényel logikus gondolkodást.Ez látszik abból is, hogy sokszor, lassan kell elmondani. Nincs ebből gond, nem lesz matek Nobel díjad:-D Szerintem nem ezzel fogod a kenyeredet keresni, annyit tudjál, hogy az érettségi kettes meglegyen, a többi nem érdekes.
2010. febr. 15. 20:28
 4/17 A kérdező kommentje:
igazad van^^ jelenleg nyelvet tanulok,gazdasági informatikus leszek ha elvégzem a sulit,de lehet átképzem magam fotóssá is,nagyon szeretek fotózni:D
2010. febr. 15. 20:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez marhaság. Attól, hogy egy tantárgy nem megy, akárhogy is erőlködsz, még abszolút nem vagy buta.
2010. febr. 15. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:
Gazdasági informatikus nem leszel matek kettessel. Sokkal esélyesebb vagy humán pályákon.
2010. febr. 15. 20:42
 7/17 anonim ***** válasza:

nem buta egyszerűen csak nem képes meglátni az összefüggéseket. Ha bal kezes vagy akkor elvileg könnyen megy a matek mert a jobb agyféltekével számolod a matekot így az a terület dolgozik. Jobb kezesek hátrányban.

Nekem is nagyon nehezen megy sajnos ,de ez sajnos abból fakad ,hogy általánosban nem adták meg az alapokat ahogy kelett volna és mint tudjuk 0 ra nem lehet várat építeni.

2010. febr. 15. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én ezt a balkezes dolgot megcáfolnám. Az én húgom balkezes, én magam jobbkezes vagyok. Ő soha nem értette a matekot (vagyis miután én elmagyaráztam neki, már derengett, de előtte totál homály, és valószínűleg utána is), én viszont mióta az eszemet tudom, versenyekre járok, gyakran igencsak szép eredményekkel.
2010. febr. 15. 20:51
 9/17 A kérdező kommentje:
én is balkezes vagyok:D
2010. febr. 15. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is 9.es vagyok és kitűnő szinte mindenből matek meg 2es egyszerűen nem tudom megérteni hiába mondják el.:(
2010. febr. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!