Ha valaki rossz matekból, akkor az buta?
Világéletemben nehezen ment a matek,de most hogy elkezdtem a középsulit,most pláne (2-es voltam félévkor). Állandóan kiakadok otthon,hogy nem vagyok képes megérteni az anyagot ha nem rágják a számba,és annyira butának érzem magam:( Könnyen tanulok nyelvet,törit,irodalmat,rajzolok,zenélek és énekelek is egy kicsit,rengeteget olvasok hogy tájékozott legyek sok témában, de annyira letör ez a matek. Mikor valaki részletesen,lassan,sokszor elmondja,megértem és annyira egyszerűnek tűnik,én mégsem tudom megcsinálni:((((
15/L
nekem is vannak alkalmanként ilyen problémáim
nekem az segített (relatíve most félévkor 3as voltam matekból de sztem javulok) hogy egy remek tanárt találtam és ahhoz járok hetente és segít
vanank ilyen beállítotságú emberek akinek nem fekszik az iylen, ezvan ezt kell szeretni
nem buta egyszerűen csak nem képes meglátni az összefüggéseket. Ha bal kezes vagy akkor elvileg könnyen megy a matek mert a jobb agyféltekével számolod a matekot így az a terület dolgozik. Jobb kezesek hátrányban.
Nekem is nagyon nehezen megy sajnos ,de ez sajnos abból fakad ,hogy általánosban nem adták meg az alapokat ahogy kelett volna és mint tudjuk 0 ra nem lehet várat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!