Nem lenne vicces, ha a rengeteg magyar, aki külföldre költözött majd nyugdíjasan a német, angol, osztrák stb nyugdíjukkal költöznének vissza Magyarországra?
#21: Üdv, Elizabeth, a youtube után itt is találkozunk :)
Az ismerősöm nem akar Angliában maradni a 80 font/hét nyugdíjával, haza akar jönni (vagy már haza is jött, nem tudom, 2 éve beszéltem vele erről). Azt nem tudom, miért tartotta ezt ott jó pénznek, lehet, hogy, mint vendégmunkás magyarnak már ez is jónak tűnt. Amúgy, nem kereshetett olyan rosszul, mert régebben márkás hangszereket (gitárokat) és más felszereléseket vett, mivel zenész is.
Hello!nahat, ez se fordult meg elo hogy felismert valaki masik forumbol;))))
hat tudod amikor az ismerosod kezdo munkaskent annyit keresett biztosan rogton atszamolta forintra (ez olyan otthoni szokas) ugy jol is hangzik, csak amikor a lakasberletet meg a kozlekedest stb is poundban kell fizetni mindjart mas az erteke a penznek. valoszinuleg nem csak egyfele dologgal foglalkozott a zeneszek sokoldalu emberek megelnek a jeg hatan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!