Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MI van a mostani világgal?!...

MI van a mostani világgal?! Miröl kéne szolnia és miröl szól! Jol érzitek magatokat benne?!

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én megvagyok a világgal :) vallom, hogy aki a világra haragszik, annak igazából magával van baja :)
2010. febr. 15. 19:54
 12/16 A kérdező kommentje:
TEGYETEKRÁÁ"
2010. febr. 15. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:

19:28

"azok élnek a legjobban, akik sose tettek le semmit az asztalra"

Kitalálom: "azok élnek a legjobban"-on azt érted, hogy "azoknak van a legtöbb pénze".

Vagyis pontosan 100%-ig magadénak vallod a téged körülvevő társadalom értékrendjét (fő érték, a jó dolog = a pénz). Ezek után nem érzem logikusnak, hogy panaszkodsz, hiszen ugyanazon logika szerint működsz, mint mindenki más.

2010. febr. 15. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

"MI van a mostani világgal?!"

Az, mint a nem mostanival. Minden korban, mindenhol sokan megkérdezték, hogy "de hát mi van a világgal?"

"Miröl kéne szolnia és miröl szól!"

Miről szól? A válaszhoz ide kellene másolnom a világot, ahhoz kicsi itt a hely. Miről kellene inkább szólnia? Ez is megtöltene néhány könyvet, ráadásul mindenkinek más erről a véleménye.

"Jol érzitek magatokat benne?!"

Én köszönöm, jól.

2010. febr. 15. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

Mi bajotok azzal hogy a pénz van a középpontban??!

Ez régen sem volt másképpen. Amióta megszűnt a cserekereskedelem, azóta a pénzről szól minden. Ezzel szerintem nincs is semmi baj. Hiszen ez viszi előre a világot, csak persze nem mindegy milyen irányba.

Az a baj,hogy nincs belőle, s egyre nehezebb megszerezni. Hiába akarnak egy csomóan dolgozni. S pénz nélkül nem lehet boldogulni! Nem egy mesebeli világban élünk, ahol ingyen osztogatják a kenyeret, ingyen utazhatok, s ingyen lakhatok valahol.

Nincsenek nagy igényeim. Nem azért rinyálok, mert nem tudom hogy a két márkás ruha közül melyiket is válasszam. Csak ha pl szeretnék találkozni a barátaimmal, ahhoz tömegközlekedést kell használni, ami nem két forintba kerül. Innentől kezdve már nem is érzem magam túl jól.

2010. febr. 16. 10:19
 16/16 anonim válasza:
0%

Én valahogy úgy érzem hogy 1940 és az internet bejövetele elött normálisabb élet volt, ahol jobban megbecsültek mindent.. nem szeretek ebbe a világba élni.. :S vagy csak még nem döbbentem rá hogy az ember ennyire primitív.. remélem még az én életembe kihal ez az egész mocskos emberiség..

bár van sok jó dolog amiért érdemes élni, és meg is van mindenem ami kb kell, jó családba születtem, testvéreim vannak, jó anyagi hátterünk van, de ez a mocskos világ. ez az értékrend ami most van... az életkedvemet veszi el, és sokszor gondolkozok el azon hogy minek élek?.. miért nem valaki más született helyettem.. és hogy semmi értelme az életnek főleg egy ilyen világba nem.. nem bánom azt hogy élek, de akkor se aggódnék ha megkéne halnom.. csak történjen gyorsan és fájdalom mentesen

2010. szept. 23. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!