Akik röhögnek azokon akik Nyugaton mosogatnak, azok szerint nyugati életszínvonal van Magyarországon?
Ezek után már nem egészen értem, milyen választ vársz a "kérdésedre". Ha neked ennyire szar itthon, menjél nyugatra.
Jártam már néhány országban, nem a levegőbe beszélek. Tudom, hogy Norvégiában 10x annyit keres egy melós, mint itthon, és ha ezt ismételgetem, akkor mi lesz? Attól nem fog változni semmi. Te is csak károgsz, de tanulni büdös, sokkal könnyebb szidni a kormányt, az országot, a magyarokat, mint elgondolkozni, hogy mi lehet az oka annak, hogy szar munkád van?
Megértem, hogy nem tudsz rendesen megélni, megértem miért nyugatozol egyfolytában, valószínűleg nincs rendes végzettséged, nem is nagyon értesz semmihez, nem tudom a magyaron kívül beszélsz-e más nyelvet, te is egy sértődött kivágyódó vagy "nyugaton sok a lóvé, nyugaton jól megél a melós, nyugaton eltartanak ha nincs munkád" jól hangzik, én a helyedben már pakolnék is, és mennék. Hajrá!
nincs az angol minimálbér sem a létminimum felett.
csak ha valaki kijön, akkor valahogy rögtön nem lesz gond, hogy tíz vadidegennel lakik együtt egy lyukban. ha otthon csinálná ugyanezt minimálbér, meg ugyanúgy élne, mint Londonban, akkor otthon is többet tudna spórolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!