Lehetséges egyfajta goth-rocker keverék?
Miért ne lehetne? Alapból nem hiszem el, hogy egy-egy ember képes magát egyetlen stílusba bekategorizálni, rá sem nézve más stílus elemeire, mind öltözködésben, mind zenében, akármiben.
Én sem tudnám egy stílusba skatulyázni magam, valami goth-metálos-pagan korcs vagyok :D
"de nagyon sokszor gyűlölök megszólalni és élni is. " Stílust tévesztettél: aki utál élni az az emo :P
Komolyra fordítva a szót, viszonylag ritka, hogy valaki szemellenzősen, vegytisztán csak egy stílust kövessen. A gothok meg különösképpen jól jártak, mert szinte minden műfajból van goth barát verzió is. Tudom ajánlani az [link] a Dark and Goth-friendly music című cikksorozatot. Ott egyébként vannak divattippek is.
Ha nagyon muszáj engem pl. legalább 4 stílusba be lehetne skatulyázni, csak épp nem szeretem az ilyen skatulyákat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!