Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van olyan kevés szép...

Miért van olyan kevés szép katolikus lány?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt ez a kérdés. Látok lányokat a hittanos csoportokban, és a táborokban, de egyik sem különösebben szép. Semleges arcuk van... Egyszer egy régi tábor galériáját néztem meg, és csak 1-2! olyan szép volt ott, a 22-ből de még azok sem annyira. Nem a smink számít csak a természetes szépség. Ha egy lány belül tiszta, kívül is lehet az, nem? De lehet hogy vannak csinos katolikus lányok is, csak pont ők nek járnak csoportokban.
2015. febr. 27. 10:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én meg szeretem végigénekelni a záróéneket. :)
2015. szept. 15. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Valamit valamiért. Talán nem kárhozol el, ha egyszer-kétszer kihagyod a záróéneket a felebaráti szeretet, akarom mondani szerelem nevében. :) Ülj le a szép lányok mellé, és mikor van a kézfogás, lehet úgy nézni, hogy rájöjjenek, nem véletlen keveredtél oda. Még az is lehet, hogy a delikvens végigvárja az éneket, hátha leszólítod a kapuban.
2015. szept. 15. 13:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A szépség nem a legfontosabb érték, majd szép lesz ha anyává válik. Biztos szépek, csak neked semlegesek.
2015. szept. 29. 11:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Csakhogy a szépség számomra a tisztaságot is jelenti. Sok olyan élményem volt, hogy azt hittem, hogy egy nem szép lány jólelkűbb, de nem így van.
2015. szept. 29. 13:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Itt Zuglóban tőlünk, pár utcányira van egy hostel, szinte mindig katolikus csoportokkal van tele. (Nem egyszer 3-62-es villamossal jönnek csoportosan az Őrsről Metrótól, ár van hogy egyesével a Bosnyák felől - a szomszéd utcán át. Volt szép, lengyel, cseh, kárpátaljai magyar, erdélyi magyar, romám és először általam lengyelnek nézett honi magyar is gyönyörű szép, bár annak csoportnak is harmada szép volt. Részben vagy teljesen lengyel származású magyar katolikus lányok közt sok szép van; de hazai németek is szebbek mint a németországiak általában, sokkal több dunai sváb magas lány van arányában akár mint észak-német.
2015. szept. 29. 22:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Németek jómódúak voltak itthon és a felvidéken kívül sok volt a katolikus köztük. Sok szép lányt vettek el, aki nem volt német. Bár, mint a katolikus nemesek, sok szép cselédlányt is elcsábítottak vagy csak felcsináltak. Az "úri világ", jobbára feudális ország voltunk még a 1919-ig, utána meg félfeudális. A Kiegyezés beérésére 2+1 világégésig kellett várni aztán volt 1945-49 és 1956 mint restauráció, bár a komcsi szovjet bérenceknél még azok is jobb emberek voltak.
2015. szept. 29. 22:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#15 Amúgy én jól beszélek angolul, többségük nem, bár mindig van aki igen. Románokon kívül, a más nemzetek inkább még németül tudnak. Bár nem rossz taktika a munkához. Én meg azt (német) pedig apai nagyszüleim egyik anyanyelve volt mégse beszélem. No a lényeg, egyáltalán nem bigottak sőőőt. ;)
2015. szept. 29. 23:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#8 Mégis hívő vagy esetleg tudomány és/vagy carpe diem. Esetleg még evolucionista hívő is, és/vagy a tömegkultúrában hiszel vallásosan.
2015. szept. 30. 01:04
 19/22 A kérdező kommentje:
15-16-os. Akkor csak rossz helyen keresem. Sajnos Debrecenben ilyen nincs, de jó, hogy Pesten van. :D
2015. szept. 30. 10:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor passz. Katolikus koromban, voltak szép lányok a hittanon. Azóta eltelt 25 év. Valószínű férjhez mentek.
2015. szept. 30. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!