Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van olyan kevés szép...

Miért van olyan kevés szép katolikus lány?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt ez a kérdés. Látok lányokat a hittanos csoportokban, és a táborokban, de egyik sem különösebben szép. Semleges arcuk van... Egyszer egy régi tábor galériáját néztem meg, és csak 1-2! olyan szép volt ott, a 22-ből de még azok sem annyira. Nem a smink számít csak a természetes szépség. Ha egy lány belül tiszta, kívül is lehet az, nem? De lehet hogy vannak csinos katolikus lányok is, csak pont ők nek járnak csoportokban.
2015. febr. 27. 10:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

"vannak csinos katolikus lányok is" - igen vannak...

nehéz őket megtalálni...

2015. febr. 27. 11:21
 2/22 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz. :( de lehet hogy nem is a csoportokba kell keresni a szép katolikus lányokat, hanem mise végén (akkor látok 1-2-t, és könyvtárban, bárban stb...
2015. febr. 27. 12:21
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Felszínes vagy bensőséges kapcsolatot akarsz inkább.

Kirakat babákat találsz bárhol.

2015. febr. 27. 12:22
 4/22 A kérdező kommentje:
Bensőségest szeretnék, de párom legyen szép is.
2015. febr. 27. 12:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak szép katolikus lányok, csak nem feltétlenül azok közt kell keresni, akik ezt magukról nagyon hirdetik. Sokan vannak sajnos, akik a mai napig mindenféle divatra és a szépségápolásra bűnként tekintenek. Konkrétan ismerek olyat, aki a lábát sem szőrteleníti. Ezen kívül a szépség a belső kisugárzásból is nagyban merítkezik, és akik a szexualitást még mindig jóformán csak a gyermeknemzés eszközének tekintik, azokon látszik, hogy nem akarnak mindenképpen tetszést aratni a férfiak körében. Nem vagyok vallásos nő, így igazából nem tudom, mi játszódik le a fejükben, de szerintem a tipikus "katolikus lányok"-kal valami ilyesmi a baj.
2015. febr. 27. 13:14
 6/22 anonim ***** válasza:
48%
Tudod a beltenyésztés...
2015. febr. 27. 16:40
 7/22 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló: Igen ez így van. Pedig annyira látszik rajtuk, hogy meg akarják tenni, de nincs akaraterejük.És nem csak az a baj, hogy sokan nem szépek. Páran köztük eléggé bunkó is, holott azt hittem, hogy a vallásosság kedvességet is hoz maga után.
2015. febr. 27. 18:26
 8/22 anonim ***** válasza:
A hitre csak a valamiféleképp nyomorúságos embereknek van szüksége. Aki szép, annak valószínűleg nem lesz rá szüksége.
2015. márc. 14. 16:59
 9/22 anonim ***** válasza:
Nagyon naiv vagy kérdező.
2015. márc. 14. 18:14
 10/22 A kérdező kommentje:

Igenis vannak szép katolikus lányok. Még nyár elején két hihetetlenül csinos és szép lányt láttam, az egyik olyan felsőt hordott, amelyből a válla kilátszott. Isten áldja őket.

És utolsó vasárnap is egy olyan szép fekete hajú lányt láttam.

Az a probléma, hogy az ilyen értékes lányok nem járnak hittanra, és mise után sem lehet őket leszólítani, mert mielőtt még a záróének véget ér, ők már rég elmentek. mise utána sem állnak le mással dumcsizni.

2015. szept. 15. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!