Miért kell minden sorozatba homokost rakni?
Az, hogy természet ellenesnek véli valaki a homoszexualitást arra utal, hogy tájékozatlan.
Nem csak embereknél mutatták ki ezeket a beállítottságokat, hanem több(ezer) fajta állatnál is. Bezony! :)
Nagyon sok ferdítés, tájékozatlanság, szándékos tény ferdítés van a témában.
A trónok harca nagyon szélsőséges világot mutat be, ahol az élvezet hajhászása és a brutalitás kontrollálatlan határokat mozgat meg. Ami a "Solo, avagy Sodoma 120 napja" c filmben volt, nem tudták volna már képernyőre vinni, mert az ellen Amerika fellázadt volna. Ellenben ez a mennyiségű erkölcstelenség eladható és sok pénzt hoz. Amerika és a teljes világ benyalja, igényli, sőt! Követelik a következő könyveket, a következő sorozatot.
De ez még mindig a fantázia világa!
Aki a valósághoz akarja kötni és az ottani másokról beszél, akik északról jönnek, sárkány tojásokat keres a Földön, vagy óriás farkasokat nevel a hátsó kertben, annak az épelméjűségét megkérdőjelezem.
A választ már te is megadtad nekünk a kérdésedre. Téged a melegek zavarnak. Nehezen tudod elfogadni őket. Sokkal könnyebb számodra elviselni, ha egy gyerek ikerpárt élve elégetnek. Meg tudom érteni, hogy neked más az értékrended. Ha téged a cipőfűzők kergetnének ki a világból, az összes sorozatot gyűlölnéd, ahol nem szandált, sarut, papucsot, vagy tépőzáras cipőt hordanak az emberek.
Ha akarsz a melegekről beszélgetni, és a sorozatokat félre tehetjük, akkor állok elébe. Én jómagam nem vagyok meleg. Engem is zavar, ha valaki kéretlenül megfogja a seggemet, engem is zavar, ha valaki kéretlenül a péniszét az arcomba tolja. De nem a melegek ilyenek, hanem a szociopaták és a perverzek ilyenek.
Az, hogy te nagyon tiltakozol, és azt mondogatod, hogy nem akarod, hogy kötelező legyen, amikor nem is kötelező, az azt sejteti, hogy valahol te így érzed, hogy lassan neked is azzá kéne válnod. Ez az érzés belőled fakad. Én tutti csajokat stílrölök és boldog párkapcsolatban élek egy csodás nővel. Sosem éreztem, hogy melegnek kéne lennem. Érted? Az érzés belőled fakad. Nem a sorozatból.
nem olvasom a válaszokat mert tudom hogy kb miről szólnak: "miért rosszabbak a melegek??" stb...
kérdező egyetértek veled, én se tekintem őket normálisnak... amúgy azért rakják bele, hogy a fiatalok/manipulálhatók beletörődjenek, hogy a b#zik (/leszbik) is ugyanolyan normálisak mint mi...
amúgy nemrég végignéztem egy sorozatot amiben két lányról a végén derült ki hogy leszbi... fuu basszus akkorát csalódtam a sorozatban...
na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!