Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell minden sorozatba...

Miért kell minden sorozatba homokost rakni?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem miért kell ott van a the originals... ott is vannak homokosak ott van a trónok harca ott is vannak nem értem minek kell erőltetni az ilyen eltorzult undormányokat, emberellenességet aminek még létjogosultsága sincsen. Mikor meglátom egy sorozatban vagy bármilyen filmben egyszerűen hányni tudnék nem elég hogy sajnos élnek ilyen emberek (igazából nem nézem emberszámba sem őket) még mutogatni is kell? És még jogokat is adni nekik nem semmi... lassan az a gáz ha valaki hetero? Hova süllyed még ez a világ.. nem hogy megszüntetnénk a fekélyt még tápláljuk is.... szégyen...

2015. febr. 21. 14:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
73%
Az elfogadtatást próbálják ezzel is elősegíteni.Mert ezeket a sorozatokat sokan nézik,fiatalok is,s ők még fogékonyak mindenre a torzulásokra is.
2015. febr. 21. 14:46
 2/34 anonim ***** válasza:
96%
Én értem miért raknak bele. De úgysem értenéd, úgyhogy nem kezdek inkább bele.
2015. febr. 21. 14:48
 3/34 anonim ***** válasza:
82%

nem azért rakják bele, mert el akarják fogadtatni, hanem mert része az emberiségnek

mindig is voltak melegek a görögöktől a középkorban vagy bármikor

igazából mivel vagy te jobb homofób barátom? én tőletek tudnék hányni

2015. febr. 21. 14:56
 4/34 A kérdező kommentje:
na megjött az első homokos is oké. ne itt produkáld magad inkább menny el valami homi bárba
2015. febr. 21. 15:07
 5/34 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező: Ez a te véleményed!

Elmondom, hogy mi a valóság, ami sokkal egyszerűbb az elméletednél. Ha nem tetszik a trónok harca, ne nézd! Egyáltalán nincs rád erőltetve, hogy nézzed. Sőt! Oda van írva, hogy 18éven felülieknek, ami annyit tesz, hogy felnőtt gondolkodású embereknek.

De ajánlom figyelmedbe Ralphie May műsorát, neked biztos tetszeni fog: http://www.youtube.com/watch?v=zTwQRV8K3GU&t=30m55s

A saját mondanivalódat vessed össze a saját szavaiddal: "emberellenességet aminek még létjogosultsága sincsen". Te egy másfajta ember réteg ellen vagy. Ugyan azzal az eszközzel harcolsz az ellen, mint amivel kitalálod magadnak az ellenséget.

A világ meg nem süllyedt sehova, hanem felemelkedett a sötét középkor óta. Ugyanis a homoszexuálisokat a középkorban, a XII. században kezdték el utálni parancs szóra. Az egyház többek között minden olyan szexuális cselekedettel együtt bűnnek nyilvánította és tiltotta a homoszexuális megnyilvánulásokat, amiből nem születik saját törvényeik szerint elfogadott baba: orál, anál, maszturbáció, házasságon kívüli szex, egyes szex pozíciók...

2015. febr. 21. 15:15
 6/34 anonim ***** válasza:
94%
Szándékosan provokatív a kérdés :)
2015. febr. 21. 15:16
 7/34 A kérdező kommentje:
trónok harcát szeretem ettől függetlenül és az originalst is de nem kellene reklámozni akkor sem szerintem
2015. febr. 21. 15:19
 8/34 anonim ***** válasza:
90%
nem provokatív tényleg vannak ilyen sötét emberek
2015. febr. 21. 15:19
 9/34 A kérdező kommentje:
:D ahogy érzed
2015. febr. 21. 15:24
 10/34 anonim ***** válasza:
0%

"A világ meg nem süllyedt sehova,"

Pedig de.Az emberiség történetében olyan mint manapság még nem volt.Neveztesen ,hogy a jelenlegi civilizációnk a földalatti fekete energiák használatára alapul.Ha az elfogy,megfogyatkozik,akkor összeomlik minden.Korrábban soha nem volt olyan ostoba az ember,hogy mindent egy lapra tegyen fel.A b..i propaganda is a hanyatlás tünete,de nem az a fő probléma.

2015. febr. 21. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!