Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell minden sorozatba...

Miért kell minden sorozatba homokost rakni?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem miért kell ott van a the originals... ott is vannak homokosak ott van a trónok harca ott is vannak nem értem minek kell erőltetni az ilyen eltorzult undormányokat, emberellenességet aminek még létjogosultsága sincsen. Mikor meglátom egy sorozatban vagy bármilyen filmben egyszerűen hányni tudnék nem elég hogy sajnos élnek ilyen emberek (igazából nem nézem emberszámba sem őket) még mutogatni is kell? És még jogokat is adni nekik nem semmi... lassan az a gáz ha valaki hetero? Hova süllyed még ez a világ.. nem hogy megszüntetnénk a fekélyt még tápláljuk is.... szégyen...

2015. febr. 21. 14:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
A nők szexe izgató. A farkad meg nem mindegy mibe rakod?
2015. febr. 21. 15:52
 12/34 anonim ***** válasza:

# 11

Ha neked mindegy,akkor rakd egy kecskébe..

2015. febr. 21. 15:57
 13/34 anonim ***** válasza:

Ha az "érzelmeket" mellőzük tök mindegy.

Ha két azonos meg szerelmes egymásba, abban mi gusztustalan?

Én csak azért nem rakom kecskébe, mert nem biztos, hogy akarja és nem akarok fertőzést kapni.

Meg még van bennem abból a korlátból, amit belénk nevelnek.

Nem is értem, hogy tud valaki egy emberi testtől rosszul lenni.

Ez az agymosás. Főleg gyűlöletet hogy tud kelteni?

2015. febr. 21. 15:59
 14/34 anonim ***** válasza:

Ezek szerint,akkor számodra ebben sincs semmi kivetnivaló?

[link]

2015. febr. 21. 16:10
 15/34 anonim ***** válasza:
Nem tőlem kérdezted, de elmondom a véleményemet. Nem, nincs benne semmi kivetnivaló, ellenben abban, hogy te ilyeneket kérdezel, abból kitűnik az is hogy elítéled a zoofíliát, meg az is, hogy úgy gondolod, hogy én magamat elfogadó embernek vallóként, nem is fogadom el az átlagostól elérő szexuális orientációjú embereket.
2015. febr. 21. 16:18
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

15

Igenis vannak abnormális,elítelendő szexuális cselekedetek.A gyerekek megbecstelenítése,a delfin vagy más állatok meghágása is az.

Mit szólnál hozzá,ha mondjuk szép nyugodtan ülnél a buszon én meg ráverném az arcodra,s utánna adnék egy zsebkendőt,majd azt mondanám,hogy bocs de én csak így tudok kielégülni és ebben nincs semmi kivetnivaló?Azt is elfogadnád? Szerintem nem.

2015. febr. 21. 16:34
 17/34 anonim ***** válasza:
Természetesen létezik elítélendő szexuális tevékenység, de egy delfinnel közösülés nem ilyen tevékenység, ha a delfint nem zavarja. Szerintem elfogadható, hogy az embereket zavarja az, ha valaki az arcukra veri. Az már kevésbé fogadható el, ha valaki rászól a szomszéd székben ülőre, hogy ne verje.
2015. febr. 21. 16:51
 18/34 anonim ***** válasza:
#16: "hova akarsz kilyukadni?" Mert nem látom a gondolatmenetben azt, hogy bármi is érdekelne, csak bele-bele kérdezel dolgokba, amikre már a választ leírták. Összekevered az erőszakot a melegséggel, és ez a téma terelése.
2015. febr. 21. 17:04
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből meg az derül ki, hogy a "Trónok harca" = "Minden sorozat".

Vagy tudsz más sorozatokat mondani, ahol zavarnak a homoszexuális jelenetek?

Miért zavar jobban egy homoszexuális jelenet, mint az, hogy népirtásra törekszenek és gerinctelenül, pénzéhesen gyilkolnak? Az emberek érdekből történő meggyilkolása szerinted erkölcsösebb dolog, mint az, hogy valaki a kukit jobban smakkolja a nuninál?

2015. febr. 21. 17:08
 20/34 A kérdező kommentje:
"hogy népirtásra törekszenek és gerinctelenül" ezzel teljesen egyetértek veled igazat kell hogy adjak ebben a részben de ettől függetlenül a homokosok reklámozása is zavar bár ha hasonlítani kellene egymáshoz képest az igaz hogy a homis dolog eltörpül de szerintem akkor sem normális dolog és természet ellenes mint ahogy az is hogy az emberek egymást irtják világszerte
2015. febr. 21. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!