Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell minden sorozatba...

Miért kell minden sorozatba homokost rakni?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem miért kell ott van a the originals... ott is vannak homokosak ott van a trónok harca ott is vannak nem értem minek kell erőltetni az ilyen eltorzult undormányokat, emberellenességet aminek még létjogosultsága sincsen. Mikor meglátom egy sorozatban vagy bármilyen filmben egyszerűen hányni tudnék nem elég hogy sajnos élnek ilyen emberek (igazából nem nézem emberszámba sem őket) még mutogatni is kell? És még jogokat is adni nekik nem semmi... lassan az a gáz ha valaki hetero? Hova süllyed még ez a világ.. nem hogy megszüntetnénk a fekélyt még tápláljuk is.... szégyen...

2015. febr. 21. 14:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Attól még hogy valami természetellenes rossz is?
2015. febr. 21. 17:17
 22/34 A kérdező kommentje:
nem minden rossz ami természetellenes de ez igen de nem is az a baj hogy van mert ha valaki nem reklámozza akkor nem érdekel de hogy felvonulást is csináljanak...
2015. febr. 21. 17:55
 23/34 anonim ***** válasza:
51%

"Az már kevésbé fogadható el, ha valaki rászól a szomszéd székben ülőre, hogy ne verje."

Ne hülyéskedj már,a nyílvános önkielégítés is bűncselekmény és büntetik is.

2015. febr. 21. 17:59
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról volt szó, hogy mit büntetnek és mit nem, hanem hogy szerintem mi az, ami elfogadható és mi az ami nem.

A melegfelvonulásról meg annyit, hogy ott nem reklámozzák magukat, hanem felvonulnak az elfogadásért és egy toleránsabb társadalomért. Szexuális orientációtól független, így még csak az sem biztos, hogy a nagy részük meleg.

2015. febr. 21. 18:27
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek az embereknek (igen, emberek, netán a saját gyereked kitagadnád, ha kiderülne?) éppen az a természetes, hogy homoszexuálisak, és még isteni segítséggel is csak néhány évet bírnak ki szex nélkül.

Vannak homoszexuális állatok is, tehát ez előfordul a természetben is.

2015. febr. 21. 18:30
 26/34 A kérdező kommentje:
bevallom hogy embernek nem nézem az igencsak túlzás volt de ideges is volta mikor ezt írtam de akkor sem kellene mutogatni mert minek? aki meleg az legyen nem az én dolgom de semmi értelme belerakni egy filmbe vagy bármi másba
2015. febr. 21. 18:36
 27/34 anonim ***** válasza:
Azért kell belerakni, mert léteznek melegek. Ha nem lennének benne az nem lenne valósághű. Mellesleg sokkal érdekesebb egy sorozat, ha van benne valami változás és nem mindig csak heteró emberek szerepelnek benne.
2015. febr. 21. 18:52
 28/34 anonim ***** válasza:
Kérdeztem Istent a homokosok ügyében. Azt válaszolta, hogy: Ti mindnyájan bűnösök vagytok. Erről ennyit.
2015. febr. 21. 18:56
 29/34 A kérdező kommentje:
isten :D jó vicc
2015. febr. 21. 19:02
 30/34 anonim ***** válasza:

a trónok harcában emberölés is van

az nem szúrja a szemed?

emebrölés > melegek?

2015. febr. 21. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!