Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem fognak emiatt megbélyegezni?

Nem fognak emiatt megbélyegezni?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet, hogy szívesen veszek cuccokat katonai ruházati boltokból, mert jók, tartósak, olcsók. Most beszereztem egy bundeswehres inget, ami tök jól néz ki, meg "polgári" öltözékhez is megy, suliba is felvenném. Csak annyi utal német mivoltára, hogy van a vállain egy-egy német zászlócska.

Nem fognak emiatt szélsőjobbosnak nézni? Tudom, semmi köze nincs hozzá, hisz akkor ennyi erővel Németországot is megbélyegzik, de hát elég sok a korlátolt ember.

Amúgy meg LMP-s vagyok, szóval zöld-baloldali gondolkodású.

2010. febr. 11. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

A baloldali ideológiájú kirekesztés és megbélyegzésellenes toleranciabajnokok bélyegzik meg a németeket és a nemzeti érzelműeket mint nácik, és ők azok akik nem tolerálnak semmilyen német vagy magyar nemzeti jelképet.

Szóval ha így jársz, akkor a saját elvtársaid csapdájába esel:D

2010. febr. 11. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Attól, hogy baloldalinak vallom magam, még nem feltétlenül bélyegzek meg bárkit is; tulajdonképpen "nemzeti baloldali" vagyok, de a jobiknál liberálisabb. Egyébként nem az volt a kérdésem, hogy milyen következtetéseket vonsz le a politikai beállítottságomból, kedves 1. válaszoló, hanem, hogy szerinted mi az általános esetleg saját vélekedésed egy ilyen ruháról.
2010. febr. 11. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz rávarratni valami nem feltűnőt?Vagy béna lenne?
2010. febr. 11. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát...így eredetibb. Meg másokon is láttam már ilyet, és nekem az első gondolatom az volt, hogy "de fasza".
2010. febr. 11. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van, láttam már párszor német zászlócskás felsőt (Bp) és csak annyi jutott eszembe mint amikor amerikai vagy olasz zászlós felsőket látok, de annak nem sok köze van a politikához.
2010. febr. 11. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Kösz srác, ez bíztató :)
2010. febr. 11. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki emiatt szélsőjobbosnak bélyegez az egy tanulatlan hülye, ugyanis a jelenlegi német zászló az 1848-as köztársasági zászló (+ ez volt a weimari köztársaság zászlaja is), aminek semmi köze a II. és III. német birodalomhoz, valamint a német birodalmi lobogóhoz (fekete-fehér-piros). Sem Vilmos alatt, sem Hitler idejében a mai német zászlót nem lehetett használni, pont köztársasági és a weimari köztársaságra jelentése miatt.

Úgyhogy még egyszer mondom, aki emiatt szélsőségesnek néz az egy ostoba gyökér. (Mondjuk az is elég vicces amikor sok "szkinhed" ezzel a köztársasági zászlóval villog hogy ő mekkora náci, hiába, az emberi butaság és tudatlanság határtalan)

2010. febr. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!