Vége a 8. adiknak, megyek 9. edikbe, fognak szivatni a nagyobbak?
Ha úgy adódik akkor tudok bunyózni...de a nagyobbakkal szemben mit tehetnék?:S
Tapasztalatok biztos vannak!
15/f
áá szerintem nem!
Azért írtam a szakit mert sajnos oda járnak oda olyan színes egyedek is akik csak arra jók, hogy kötekedjenek.
A színtelenek is ne aggódj >_>
Amúgy engem általánosban végig szívattak a nagyobbak egészen addig még nem én lettem 8dikos. De gimi más helyzet, ha sikerül beilleszkedned akkor nem lesz gáz. Sose volt gimibe gondom a nagyobbakkal Sőt több idősebb haverom is volt/van. Azóta rájöttem hogy ez a korral elmúlik.
Jézusom, bunyózni ? :D MOst csak viccelsz, ugye ?
Nem megölni fognak, csak kicsit megszivatni. Ezen mindneki átesett. Akkor az egy hétben ciki lesz, amikor szivatnak, de utána a kutya se fog rá emlékezni.
De lehet buli is. Mi kifejezetten élveztük, amikor fűszoknyában vagy gumicsizmában kellett végigvonulni a sulin :D
Nem fognak megkínozni, max lfit borotváltatnak, csempét számoltatnak veled, esetleg ódát kell írni a felsősöknek.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!